Kruidenrek in bestaand corpus van afzuigkap

AvdLinden

Actieve deelnemer
30 apr 2014
588
135
Deze denk ik.
 
  • Geweldig
Waarderingen: ZotVanHout

thomasz

Oud hout
11 apr 2015
2.664
1.230
Omgeving Leiden
@ZotVanHout : jouw idee uit post #5, als vangrail geen plexiglas maar een alu hoekprofiel ( geeloxeerd voor het mooie) van 15x15. De potjes moet je over de vangrail tillen waardoor je wel extra hoogte nodig hebt.
Ik zou ook plankjes maken boven reikhoogte, die komen altijd van pas.
 

jorisvh

Post veel
verder off topic …. welkom op foodworking.nl …

hier gaat de Jerre toch wat uit de bocht ajhmv.
room en vanille horen niet thuis in crema catalana, laat staan Grand Marnier.
dit is een amalgaam van crème brûlée (op basis van room & melk, met vanille als smaakmaker) en crema catalana (op basis van melk, met kaneel en citruszeste als smaakmakers)
lekker zal het zeker zijn, maar het is niet wat je in Barcelona geserveerd krijgt.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rik Hendrikx

ZotVanHout

Oud hout
8 jan 2016
9.369
2.628
Klein-Brabant, Vlaanderen
Grand Marnier
hm, hm, hm,
mjam, mjam, mjam,
vermits ik dit draadje opgestart heb, veroorloof ik mij om ff uit de houten bocht te gaan
ik herinnner mij mijn allereerste sollicitatie
bijna 50 j geleden
mijn potentieel toekomstige baas nam mij mee naar ergens in de ardennen
's middags stopten we bij een restaurant
op 80 % van de tafels stond 'réservé'
we hebben uitgebreid getafeld
op de einde namen we een nagerecht
tot dan (laat middaguur) zaten we nog altijd alleen in dat restaurant
maw geen enkele van de réservés was opgedaagd
tot treurnis van mijn potentiële baas ben ik nadien elders gestart
de Soufflé au Grand Marnier in dat resto was heerlijk
🍮
 

ZotVanHout

Oud hout
8 jan 2016
9.369
2.628
Klein-Brabant, Vlaanderen
@ZotVanHout : jouw idee uit post #5, als vangrail geen plexiglas maar een alu hoekprofiel ( geeloxeerd voor het mooie) van 15x15. De potjes moet je over de vangrail tillen waardoor je wel extra hoogte nodig hebt.
Ik zou ook plankjes maken boven reikhoogte, die komen altijd van pas.
goed idee, @thomasz,
het rek zal vooral uit witte melamine bestaan
ik dacht er aan om de vangrail uit een bijpassende wit geverfde alu-staaf te maken
doorboren en er in plaatsen
als de klant het schab niet vol stouwt, kan die de potjes schuin nemen om ze er over te tillen
 
  • Leuk
Waarderingen: thomasz

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.