Gaten boren in boomstammen van 1m20 tot 1m50

mathieu

Oud hout
5 jul 2010
2.994
100
Riemst
In de twaalfde bijdrage heeft TS aangegeven dat hij boomverzorger is. Is dus al een hele tijd geleden.
Meedenken is leuk en en zeker verrijkend, maar dan moet je wel weten waar je over spreekt. Ideeën van een buitenstaander en 'out of the box' lijken misschien geweldig voor die buitenstaander, maar stuiten vaak op tal van praktische bezwaren. Boomverzorgers (en alle andere vaklieden) hebben beproefde technieken waarvan ze de voor en nadelen kennen en weten dat het een goede oplossing is voor een specifiek probleem. Daar kan je als leek zelden iets aan bijdragen.
Zelf ben ik verwarmingstechnicus voor een gekend fabrikant. Wij hebben standaard oplossingen voor tal van toepassingen en er zijn installatievoorschriften. Wordt er afgeweken van deze beproefde oplossingen, dan kan je er vrij zeker van zijn dat er problemen komen. Out of the box denken leidt geheid tot ellende.
Als je suggesties wil aandragen is het misschien zinvol om eerst te informeren naar het hoe en wat van de eerst voorgestelde oplossing. En je degelijk in te werken in de materie zodoende dat je de pijnpunten kent.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.