Doen jullie het wel veilig?

handig18

Post veel
17 feb 2013
1.466
68
Oss
Ja, die herrie kan ik over meepraten, ik heb destijds op de mts veel gewerkt met een haakse slijptol. Toen was gehoorbescherming nog niet zo’n issue, maar het is wel zo dat ik nu, vooral als er wat meer achtergrondgeluiden zijn,
een gesprek niet kan volgen. Zelfs niet als ik naast iemand zit.
 

MaartenS

Post veel
29 jul 2012
1.011
47
Omgeving Amersfoort
Wat ik nog mis in het verhaal hierboven is de herrie die veel apparaten maken en wat dat met veel mensen doet. Ik merk dat ik met goede gehoorbescherming een stuk relaxter werk, daardoor ben je automatisch minder gehaast, minder verkrampt en heb je meer controle.

hele goede aanvulling, ik doe ook vanwege 2 redenen mijn kappen op, gehoorbescherming en concentratie.
 

MartijnEHV

Actieve deelnemer
22 jan 2018
101
12
Eindhoven
Ik heb ook altijd gehoor bescherming op. Heeft als nadeel dat ik wel af en toe schrik, bijvoorbeeld als vriendin lief ineens naast me staat om iets te vragen ofzo. Minder gehaast en meer geconcentreerd, echter misschien ook net wat minder ontzag voor je apparaat; die enkele keer dat ik mijn gehoor bescherming af doe terwijl de zaag of schuurmachine nog uit loopt verbaas ik me over het kabaal!
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.