Zaag- en afplakdienst voor plaatmateriaal kasten

  • Hallo {username}, je postbus van het priveberichten systeem loopt vol.

XXL66

Actieve deelnemer
5 mrt 2009
120
1
halllo,

Enkele jaren terug heb ik het plaatmateriaal van enkele keukens laten zagen en bewerken bij Verboven Interieur in Geel. Deze zaak is ondertussen definitief gesloten.
Nu ik weer voor een nieuw project een heleboel kasten moet maken ben ik op zoek naar dergelijke dienst, regio Belgisch Limburg.
Weet iemand waar ik nog dergelijke bedrijven kan vinden?

Alvast bedankt.
 

tuoh

Oud hout
Praktisch elke serieus ingerichte interieurbouwer kan dat, en zal dat graag doen ook.
Het is voor beiden altijd een win-win situatie, jij word geholpen voor een deftige prijs en zijn machines kunnen draaien zonder dat ie er voor hoeft buiten te komen.
Bel eens wat bedrijven op in je regio, weet je direct waar naar toe.
 

Petrolhead

Post veel
4 mrt 2015
1.023
26
Mijn ervaringen met bovenstaande firma's:

Kevok: heel accuraat qua maten en geleverde kwaliteit is goed. Wachttijden tot 5-6 weken zijn eerder de regel tegenwoordig en op vlak van communicatie zijn er ook al een paar flaters geslagen. Blijft wel mijn go-to leverancier.
Modest: wachttijd mits in voorraad was bij mij telkens 2-3 weken. Wel niet verwachten dat alles altijd tot op de milimeter juist is gezaagd, ik merkte een paar keer een verschil van 3-4mm tov de gevraagd maten :(
Slagmolen: reageren (via mail dan) enkel als je een noemenswaardige bestelling wilt plaatsen. In 2 gevallen werd gewoonweg niet gereageerd.
 

XXL66

Actieve deelnemer
5 mrt 2009
120
1
Bedankt Petrolhead. Liever langere wachttijd dan foute maten. Bij Verboven heb ik nooit problemen ervaren en was alles altijd maatvast en netjes afgewerkt. Heel spijtig dat hij gestopt is.
Heb je al bij de Slagmolen iets laten maken en zoja hoe was de kwaliteit?
 

BG_Woodworking

Nieuw lid
7 apr 2015
15
0
Timmermans intérieur zonhoven, ken hem al van toen hij begon. Ondertussen stevig bedrijf geworden. Echt goede schrijnwerker, nu gespecialiseerd in corpussen. Weet niet of hij nog in opdracht van particulieren werkt, maar echt een aanrader. Houthandel verkoopt hout, hij afgewerkt hout.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.