Welke forummers komen naar Open Dag Hout met een werkstuk

jaap

Moderator
9 mrt 2008
4.442
675
Terkaple
www.woodworking.nl
Beste forummers,

Zoals ook vorig jaar kunnen forummers, houtbewerkers (en sters!!) die een werkstuk meenemen naar Open Dag Hout een gratis toegangsbewijs krijgen. Dat was vorig jaar echt een succes, dus dat doen we dit jaar weer. We maken nog iets meer ruimte en rekenen op nog meer deelnemers. Want je doet automatisch dan mee aan onze verkiezing van mooiste, origineelste, best uitgevoerde werkstuk. Het is geen wedstrijd, maar echt bedoeld als stimulans. En heel veel bezoekers hebben vorig met belangstelling staan kijken naar de prachtige houten werkstukken die we met elkaar maken.

En er zijn weer hele mooie prijzen beschikbaar. Eentje wil ik al vast noemen; onze filterspecialist Kor kies voor Hout stelt een door hem gebouwd fijnstoffilter ter beschikking, volgens het model zoals het hier ook op woodworking.nl staat. Een superding kan ik uit eigen ervaring zeggen.

Dus wie van plan is te komen, meldt je aan in dit draadje, fotootje van het werkstuk er bij en dan gaan we de leukste Open Dag Hout ooit tegemoet ;).

jaap
 

wijk0983

Post veel
22 sep 2013
1.895
237
Etten-Leur
Jaap,

ik kom en neem mee de Narrenkop waarvan een foto is gebruikt als illustratie van de ODH 2018. hierbij een detail.


HG Hans1106_Narrenkop_18.jpg
 

Eddy Nijsen

Nieuw lid
19 dec 2016
4
1
Ik doe mee.
Ik neem een gesloten schaal mee en een gewone schaal doorsnede 44cm.
krijg je een bevestiging of moet je je melden bij de kassa..
 

ronnyeelen

Actieve deelnemer
23 aug 2017
61
9
Ik doe mee, en ik breng mee: een esdoorn schaal, foto volgt
Esdoorn_schaal2.jpg
 
Laatst bewerkt:

jaap

Moderator
9 mrt 2008
4.442
675
Terkaple
www.woodworking.nl
Ja Rene, leuk he. Maar heb hem net gemaild dat ie het filmpje even aanpast. Maar hij had er zin in en er wordt natuurlijk best veel geklust door forummers.

Maar welk werkstuk neem je zelf mee dit jaar??

jaap
 

jaap

Moderator
9 mrt 2008
4.442
675
Terkaple
www.woodworking.nl
Voor onze 'wedstrijd' hebben we als hoofd van jury dit jaar de man die heel veel houtbewerkers kennen als de vraagbaak van Baptist, Alex Hemme. Alex weet niet alleen ontzettend veel van gereedschap en waarvoor je het gebruikt, maar Alex kijkt al jaren met een getraind oog naar meubels, naar vorm, hoe het hout is toegepast, welk een vakman zit er achter een werkstuk.

Alex wordt dit jaar bijgestaan door een forummer van het eerste uur, die helaas al jaren te weinig tijd heeft. In een ver verleden de kistjeswedstrijd bij Baptist won, Bas Hemmen; hemski op ons forum.
En we gaan nog 1 of 2 juryleden toevoegen...

Dus kom met je mooiste, interessantste werkstuk naar Open Dag Hout.... of ga aan de slag, je beste werkstuk moet je nog maken...

jaap
 
Laatst bewerkt:

bhengeveld

Actieve deelnemer
2 dec 2014
357
8
Ik hoop zeker dat ik kan komen en dan zet ik graag een schaaltje neer op de tafel. Ga nog even nadenken welke schaal dat wordt.
 

jaap

Moderator
9 mrt 2008
4.442
675
Terkaple
www.woodworking.nl
Ons aller forumlid en filterspecialist Kor Kiesvoorhout, stuurde me gisteravond deze foto's van het luchtfiltersysteem dat we al hoofdprijs weg willen geven aan de maker van het mooiste werkstuk op de Open Dag Hout 2018. Kor is ook de penningmeester van ODH en daarmee de spil van de organisatie.
Van beroep is Kor ontwikkelaar, engineer en tester van filters voor industriële toepassingen en al die kennis en de liefde voor hout zit in dit top mooie filter verwerkt.

Natuurlijk komen er nog meer mooie prijzen, maar dit is echt een bijzonder gebaar van Kor. Bedankt man!


jaap

IMG_4342.jpg

IMG_4341.jpg

IMG_4343.jpg

IMG_4340.jpg
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.