weer (zwarte vochtplekjes) in houten babywieg. Wat te doen??

mariolein

Nieuw lid
12 aug 2010
4
0
Advies nodig; we hebben net een kinderwieg van hout gekregen. de wieg is heel mooi van witte houten planken maar nu zit er weer in (zwarte vochtplekjes). Je ruikt het ook echt. Wat is hier tegen te doen? En is dit gevaarlijk voor een baby om in te slapen of kan je het eruit krijgen? Veel dank alvast! groetjes
 

Okke

Actieve deelnemer
29 mei 2010
490
0
Heb je er misschien een foto van?
En wat bedoel je met "weer"? Staat de wieg in een zeer vochtige omgeving?
Weet je misschien van wat voor hout het gemaakt is?

Je vraag is niet heel compleet. Vooral een foto zou helpen bij het beantwoorden van je vraag. Er zijn namelijk zo (en dan ben ik een redelijke leek) behoorlijk wat mogelijkheden waar het aan kan liggen die ik zo kan verzinnen.
 

mariolein

Nieuw lid
12 aug 2010
4
0
Sorry heb geen foto maar het zijn vochtplekjes. De wieg heeft een tijd in een garage gestaan. Het is een wieg die zo in de winkel is gekocht met dikke planken die wit van kleur zijn gemaakt. Nu zie je dus op die witte planken zwarte vochtplekjes. Hoop het hier iets duidelijker mee gemaakt te hebben. Dank je wel!
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.