watervast gemalimineerd berkenplex kersen

StephanvandenBerg

Actieve deelnemer
25 dec 2009
33
0
www.bergmeubels.nl
Ik ben op zoek naar watervast verlijmd berkenplex gemelamineerd met een standaard kersenprint en een mm of 10 ( of iets wat in de buurt komt )

Het is voor een kastje in een camper mocht er iemand nog andere suggesties hebben zijn ze welkom als het maar een kersen print heeft.
 

zuma

Post veel
20 jan 2009
974
2
Gouda
Vraag het eens bij de AF (http://www.af.nl) zij hebben ook platen di met HPL worden gefineerd.
 

Seek

Oud hout
10 mei 2009
2.676
1
Waarom moet het eigenlijk watervast verlijmd zijn? Het komt toch IN de camper? Als je het goed rondom in de blanke lak zet kan gewoon multiplex heel wat hebben.

Hier is nog een adres waar ze veel aanbod hebben en er staat ook nog eens een prijslijst op de site:
http://www.baars-bloemhoff.nl/baars___bloemhoff/
 
A

Athanor

Guest
Volgens mij is het voor een Camper aan te bevelen vooral licht materiaal te gebruiken. Ik meen wel eens gehoodr/gelezen te hebben dat daar speciaal plaatmateriaal voor wordt gefabriceerd dat je beslist geen multiplex kunt noemen :?

Fons
 

zuma

Post veel
20 jan 2009
974
2
Gouda
Dat is zogenaamd sandwich platen. Dat zijn platen met een kern van schuim. Of het is gewoon dun gelamineerd triplex dat op de juiste plaatsen is ondersteund met vuren balkjes. Dun triplex buigt ook lekker makkelijk waardoor je er mooie ronde vormen mee kan maken. Erg lastig te vinden maar wellicht weet een caravan boer wel waar die dingen te krijgen zijn.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.