voor de exposanten die graag op de Open Dag Hout hun spullen willen laten zien

jaap

Moderator
9 mrt 2008
5.148
1.790
Terkaple
www.woodworking.nl
Deze mailing is onlangs verstuurd en plaats ik daarom ook hier.


Terkaple, juni 2016Wilt u deelnemen aan de Open Dag Hout?


“Iedereen houdt van hout”.

Met deze wervende titel vindt in Zutphen (Hanzehal) op zondag 2 oktober 2016 het evenement “Open Dag Hout” plaats, georganiseerd door de stichting Open Dag Hout.

Opzet

De Open Dag Hout is een evenement voor het hele gezin. We verwachten ruim 3000 bezoekers. Er is van alles te doen en te beleven: hout ruiken en voelen, demonstraties van goed gereedschap, machines, producten voor oppervlaktebehandeling, expositie van 1001 soorten hout, verkoop en/of exposities van zelfgemaakte meubels, speelgoed, houtkunst, cadeaus, gadgets op galerieniveau, workshops, een timmerhoek voor kinderen.

Kortom een plek waar de bezoekers antwoord krijgen op al hun vragen over houtbewerking en –onderhoud.

De entree bedraagt € 10,00 pp. Kinderen tot 12 jaar gratis entree.

Doet u mee?

Maakt u op een ambachtelijke wijze prachtige voorwerpen van hout en wilt u die laten zien aan een breed publiek en/of wilt u een demonstratie of workshop verzorgen tijdens Open Dag Hout? Dat kan!

Meldt u zich dan aan via onze website http://opendaghout.nl/aanmelden-als-bezoeker/. Dan kijken wij of we u daarvoor ruimte en/of tafel(s) ter beschikking kunnen stellen. De marktkramen zijn 4 meter lang en 1 meter breed. De kraamhuur is € 40,00. Per kraam worden twee vrijkaarten van € 10,00 gegeven. U kunt natuurlijk ook met z’n tweeën een kraam delen om uw werk te laten zien.
Wilt u tijdens het evenement werk hobbymatig verkopen? Ook dat is mogelijk. Meldt u zich dan aan via de website www.opendaghout.nl. De kosten daarvoor bedragen € 40,00 per marktkraam van 4 x 1 meter. Per kraam krijgt u dan 1 vrijkaart.
Verkoopt u bedrijfsmatig aan hout en houtbewerken gerelateerde zaken, registreert u zich dan ook op de website en vermeld dat wij even contact met u opnemen.Voor vragen kunt u mij ook altijd even mailen of bellen.
jaap@woodworking.nl of tel mob. 0653 196 838


Voor meer informatie over Open Dag Hout kunt u terecht op www.opendaghout.nl,

We zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.

Op naar een prachtige Open Dag Hout op 2 oktober a.s. in de Hanzehal te Zutphen!Namens de Stichting Open Dag Hout,


Jaap Bosma. Voorzitter
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.