'Uitlijnen' festool zaagtafel cs70 EB

Lowdown

Nieuw lid
29 dec 2009
3
0
Hallo,

Ik heb tweedehands een Festool CS70EB precisio gekocht. Hij is alleen niet precies haaks. Als ik het hout langs de aanslagf laat lopen, verloopt hij op een afstand van 10 cm toch zeker een milimeter, in ieder geval bij het afkorten. Het lijkt erop dat de aanslag wel parallel aan de tafel loopt. Heeft iemand suggesties hoe e.e.a. zelf recht te zetten?

Dank alvast!

René
 

Lowdown

Nieuw lid
29 dec 2009
3
0
Heb ik gedaan. Ze willen graag helpen. Alleen pas volgende week als de technische dienst er weer is. En dan met de zaag worden opgestuurd, of ik moet langsgaan. Zo moeilijk kan het niet zijn, ik hoopte op aanwezige kennis op dit vlak in dit forum... Scheelt me weer een (mid)dag vrij nemen.
 

Frank-Jan

Actieve deelnemer
12 sep 2008
165
0
Belgisch Limburg
De hoekaanslag van de CS70 is ongeveer gelijk aan die van de mft3. Op ongeveer 9 min 08 sec wordt in dit filmpje getoond hoe je deze kunt instellen: cp74qlR6GU8[/MEDIA]]link
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.