Tekeningen - 47 houtbewerkings tekeningen

Resetter

Actieve deelnemer
20 apr 2013
268
0
Dedemsvaart
Zo dan bij deze vrij te downloaden, http://resetter.nl/hout/47tekeningen.rar het is een .rar bestand die kan je openen met b.v. Winrar (van rarlabs) of 7zip, of Windhoos daar voor een native support in heeft zitten weet ik zo 123 niet meer en anders hoor ik het wel dan gaat die gewoon naar .zip (en dat is wel native bij Windows)
 

Drbg

Nieuw lid
23 apr 2016
1
0
Hallo allemaal.
Zou iemand mij ook aan de link kunnen helpen?
Ben erg nieuwschierig
 

joebiet

Nieuw lid
27 jul 2016
2
0
Ook welkom op het forum, maar wellicht helpt het eerst te lezen misschien 1 pagina terug (amper) daar staat de download link van mij.


:edit: Wimmel je was me voor ;)


Jammer genoeg is deze link buiten gebruik.
Is het mogelijk een nieuwe te maken?

bedankt :)
 

Guus Flater

Actieve deelnemer
3 mei 2015
146
0
Eindhoven
Ik wil niemand in problemen brengen door illegale activiteiten te promoten. Maar in de nieuwsgroepen (van een willekeurige provider) zie ik best wel veel "woodwork" in pdf-formaat voorbij komen. Veelal zijn het engels-talige hobby-bladen met hun eigen maatvoering.
Vraag eens aan een vriend(-in) of familielid, of hij/zij iets voor jou kan betekenen.
Ik kan helaas zelf niets aanbieden omdat het uploaden van "beschermd materiaal" illegaal en strafbaar is. Maar mocht er iemand in de buurt van Eindhoven wonen, ik ben best bereid om mijn engelstalige hobby-bladen (voor een niet te lange tijd) uit te lenen. ;-)
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.