Hoi allemaal,
Een klant van me heeft bij een familielid een schouw afgebroken en heeft aan mij gevraagd of ik met het hout (eik) een keukentafel zou willen maken.
Het tafelblad zou 1550 x 750 moeten worden en als ik het hout zou verzagen dan zou dat moeten lukken en zou ik een blad van 50mm dik moeten kunnen overhouden.
De klant stelde zelf voor om het hout over de breedte van de tafel te verdelen ipv in de lengte. Dat ziet hij liever dan dat de kortere stukken in de lengte achter elkaar zouden liggen.
Nu heb ik nog nooit zo'n tafel gezien of gemaakt. Het onderstel zou in gepoederlakt staal gemaakt worden en ik zou U-profielen voorzien over de lengte van het blad als versteviging en om het blad vlak te houden. Dan kan ik het onderstel mooi infrezen in de onderkant van het blad.
Wat denken jullie van deze manier van werken?

Een klant van me heeft bij een familielid een schouw afgebroken en heeft aan mij gevraagd of ik met het hout (eik) een keukentafel zou willen maken.
Het tafelblad zou 1550 x 750 moeten worden en als ik het hout zou verzagen dan zou dat moeten lukken en zou ik een blad van 50mm dik moeten kunnen overhouden.
De klant stelde zelf voor om het hout over de breedte van de tafel te verdelen ipv in de lengte. Dat ziet hij liever dan dat de kortere stukken in de lengte achter elkaar zouden liggen.
Nu heb ik nog nooit zo'n tafel gezien of gemaakt. Het onderstel zou in gepoederlakt staal gemaakt worden en ik zou U-profielen voorzien over de lengte van het blad als versteviging en om het blad vlak te houden. Dan kan ik het onderstel mooi infrezen in de onderkant van het blad.
Wat denken jullie van deze manier van werken?

