Statistieken van ons Houtbewerkersforum!!

  • Hallo {username}, je postbus van het priveberichten systeem loopt vol.

baas oud

Administrator
3 jan 2008
57
0
Hallo beste bezoekers van woodworking.nl

Het forum is nu ruim een maand actief, sinds 3 maart 2008 om precies te zijn. Op 20 maart heb ik Google Analytics geinstalleerd om wat beter inzicht te krijgen in het gebruik van het forum en wat er zo op de achtergrond allemaal gebeurd. Ik moet jullie eerlijk bekennen dat e.e.a. de verwachtingen ruim overtreft, waarvoor mijn meer dan hartelijke dank!!!

Sinds 21 maart hebben we 600 unieke bezoekers gehad, daarvan hebben 44 zich geregistreerd (3 users stammen uit de test periode) met als hoogtepunt donderdag jl. toen er 11 tegelijk online waren, dwz gasten en geregistreerde gebruikers. Het gemiddelde bezoekersaantal is de hele afgelopen week net boven de 100 unieke bezoekers per dag!!

Ook geweldig is het om te zien dat er onder de geregistreerde bezoekers een aardige verscheidenheid bestaat uit hobbyisten, professionals en een (zo bleek vanmorgen) zeer betrokken leverancier. Sommige van deze forumleden hebben ook zelf een website, met de meest mooie dingen er op, en van 1 weet dat zijn bezoekersaantal omhoog geschoten is, sinds er op ons forum melding van is gemaakt. Dat zijn allemaal buitengewoon positieve geluiden en ik reken om ieders medewerking om ons forum verder uit te bouwen en tot een echt kenniscentrum te maken voor de houtbewerkers die de Nederlandse taal machtig zijn. Blijf ook vooral ideen posten in de rubriek "verbeteringen", want het begin is goed, maar het kan nog beter!!

Nogmaals mijn hartelijke dank voor jullie bijdragen en nog heel veel fijne uren op dit forum, maar vergeet de werkplaats niet. De computer is leuk, maar er gaat niks boven de werkplaats.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.