"snelspanners"

LMM

Actieve deelnemer
16 jul 2012
270
0
Groningen
Heb ff gezocht maar kon hier zo geen topic over vinden.

Voor bij mijn MFT3 zou ik graag een paar snelspanners bestellen

festool.snelspanner.jpg

maar zoals alles festool zijn die krengen verschrikkelijk duur ;)


Nu zag ik dat walko ook van die snelspanners maakt, die sprekend op die van festool lijken en zo'n beetje de helft goedkoper zijn.
En naar het schijnt passen deze ook perfect in een MFT3.

Walko_Snelspanner_2Stuks.jpg

Is er iemand die dit al geprobeerd heeft, of weet dat dit ook echt past? of dat de 1 of de ander beter/makkelijker in gebruik is dan de ander?
 

Davee

Actieve deelnemer
1 dec 2011
142
0
Brabant
Ik heb zelf die van Walko besteld omdat ze inderdaad goedkoper zijn dan die van Festool. Ik weet niet of ze passen in de MFT3 want ik heb zelf een montage tafel gemaakt. Maar de spanners van Walko bevallen mij goed!!
Naar mijn mening is het idee hetzelfde, ze werken hetzelfde alleen zijn ze afkomstig van een andere producent. Nogmaals ik zou voor de Walko gaan.
 

WR1944

Oud hout
De gaten in de MFT/3 zijn 20 mm. Als de gaten in de Walko ook 20 mm zijn zit je goed. Er wordt soms uitgegaan van 3/4" en dat is net wat kleiner dan 20 mm. Dan zitten de pennen wat ruimer maar zullen in de meeste gevallen hun werk wel doen.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.