Sinterklaassuprise.

  • Hallo {username}, je postbus van het priveberichten systeem loopt vol.

JPAJS

Post veel
18 jun 2012
1.027
16
't hoofd van Overijssel
Leuke surprise maaruhhh waar dient het eigenlijk voor?
Het poertje en de staander dragen een klein afdakje. Afgelopen zomer hebben ze nieuwe aansluiting gekregen voor electra. Dus vanaf de weg zijn er door de tuin en onder het poertje kabels gelegd. Om maar kort te zijn het was een chaos nadat ze weg waren.
Dus poer op een grote betontegel gezet en gat dichtgegooid. Alles was zo krom dat er een nieuw "kraagje" nodig was tussen staander en poer. Er tussen zit een draadstang met moer.

Moest die schroef erin? Zijn vaak de plekken waar het kan gaan rotten.
Dit geheel hoeft maar hooguit tien jaar uit te houden, en dan lukt het echt niet meer om zelfstandig te wonen. Woning wordt dan verkocht en gemoderniseerd net als de andere woningen in die straat. Maar deze ouderen willen alles nog steeds netjes hebben.

Het is een balkje 44x69 mm welke onder en hoek staat van 5 graden. Had met plakband twee hoeken in elkaar gelijmd maar het frezen van het gat voor de staander viel een hoek uit elkaar. Dus toen maar schroeven er in gedraaid. Straks wordt het door de bewoner, maar 85, geschilderd en geplamuurd en dan zie je werkelijk niet meer waar de gaten zitten.

Als het ook rood is afgeschilderd zal ik nog even een after plaatje posten.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.