Rubberwood meubels

  • Hallo {username}, je postbus van het priveberichten systeem loopt vol.

Mistergianni

Actieve deelnemer
20 mrt 2016
39
0
vlaams-brabant
zelf meubels gemaakt in rubberwood.
2nachtkastjes en bed.
salontafel met zwarte poten en glas.
en tv kast met zwarte poten en ondertussen zwarte handvaten.
 

Bijlagen

Tympy

Actieve deelnemer
16 mei 2017
183
13
Werkhoven
Leuke meubeltjes! Ik ben niet zo heel erg thuis in de houtsoorten, maar vaak met rubberwood zie ik dat het veel dunnen latjes verlijmd zijn tot panelen. Koop je dit als panelen? Is het makkelijk bewerkbaar? Het lijkt wat qua uitstraling op eiken of zit ik dan mis?
 

Hubert

Actieve deelnemer
26 jan 2010
331
0
Maria Hoop (L)
Mooie meubels. Ook mooi hout. Heeft dit hout heel weinig werking? Dat vraag ik mij af omdat bij de nachtkastjes hout in lengterichting tegen dwars hout is bevestigd (bovenblad tegen zijkant). Of zie ik iets verkeerd?
 

KrisG

Actieve deelnemer
3 jan 2017
281
8
Vlaams-Brabant, BE
Mooi, het zwarte is ook rubberwood veronderstel ik ?
Bij de klapdeurtjes (die naar beneden klappen) zou ik nog een pomp of rem zetten, als die deurtjes openvallen heb je risico dat je scharnier uitbreekt. (of het moeten scharnieren met openvertraging (of hoe heet zoiets) zijn, als dat al bestaat.
Kris
 

't Wolt

Actieve deelnemer
2 dec 2018
258
2
Amersfoort
Waarom zien jullie de foto's wel?
Dat vraag ik me ook geregeld af, maar waarschijnlijk bekijk je het forum op een telefoon oid? Vaak komen foto's in mobiele weergave niet tevoorschijn. Als je even helemaal onderaan de pagina op 'Full site' klikt zie je ze. Vervolgens wil je waarschijnlijk ook weer terug, dat kan ook ergens onderaan de pagina.
 

seb

Post veel
8 feb 2013
910
0
Anzegem
Hele mooie meubels! Voor de slaapkamer van mijn dochter zou ik ook graag rubberwood gebruiken voor enkele kastjes en haar bureau. Ik vroeg mij af of dit makkelijk af te werken is(vernissen, of oliën)?
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.