Poffertjes..................

WR1944

Oud hout
Nederlandser kan het niet. Ik heb hier in Amerika ook een paar keer poffertjes proberen te maken maar het vereist toch wel enige oefening voordat je ze zo goed krijgt als de vakman. Dankzij een overdosis aan Grand Marnier was het uiteindelijk goed te doen.
 

WR1944

Oud hout
Het is waar dat koken met wijn inspiratie oplevert. De Grand Marnier ging in dit geval over de poffertjes. Omdat ik de Amerikaanse brandmelders niet vertrouw heb ik er geen poffertjes flambée van gemaakt omdat ik geen maison flambée wilde riskeren.
 

boertje125

Post veel
17 okt 2013
2.073
395
tip
gebruik een bidon om het beslag op de plaat te gieten.
dan kan er eigenlijk niets mis gaan
 

WR1944

Oud hout
Ik heb er een speciale knijpfles voor. Aan het materiaal ligt het niet. ;) Het is gewoon de ongeoefendheid. Ik moet het meer doen en aantekeningen maken voor de toekomst. De huisgenoten zijn er gek op maar nog niet zo extreem dat ze ervoor naar Nederland willen verhuizen. ;)
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.