Open Dag Hout 2018 even napraten

jaap

Moderator
9 mrt 2008
4.442
675
Terkaple
www.woodworking.nl
Gisteravond in het bestuur Open Dag Hout 2018 besproken. We zijn echt blij hoe alles is verlopen, de voorbereiding, het regelen en de dag zelf. Geen onvertogen woord, allemaal blije gezichten en complimenten over de diversiteit etc en voor ons als bestuur ook de meest relaxte ODH tot nu toe. We raken wat ingespeeld natuurlijk, maar we hebben ook echt super ondersteuning van de beheerders van de Hanzehal en een aantal forummers die echt onmisbaar zijn op zo'n dag als vrijwilliger.

Er is een puntje wat echt beter kan en dat reken ik mezelf toch wel aan. We hebben niet goed gecommuniceerd over het meenemen van een werkstuk, de gratis toegang en de leuke wedstrijd met prijzen die daaraan verbonden is. Daar zou ik graag met jullie over in discussie gaan, hoe we dat beter kunnen krijgen.
Natuurlijk is ODH de gelegenheid om die gereedschapsleveranciers een keer bij elkaar te zien, hun mooie spullen, de aanbiedingen. De houthandelaren, ook een keer vlak bij elkaar en natuurlijk de prachtige werkstukken die er te zien zijn. Maar het is ook een forumdag, een dag dat we allemaal een keer een werkstuk live kunnen laten zien en er met elkaar over in praten. En je kunt er eeuwige roem en prachtige prijzen mee verdienen. Gaan wij zeker wat mee doen.

Wel een succes, zij het op bescheiden schaal, waren de workshops op zaterdagmiddag. Dat gaan we komend jaar wat breder op zetten.

Heb zelf wat foto's gemaakt en dan komen een aantal dingen weer terug, Jan Kulsdom die altijd met kinderen aan het tolletjes draaien is en dan een goocheltruukje doet met het meisje in de rolstoel en Ronny Eelen, die ik achter de draaibank vandaan moest halen voor de prijsuitreiking met een baard vol krullen. Het is een houtfestijn, maar toch ook echt een feest met mensen die dezelfde passie delen.

Volgend jaar wordt het ons 5e keer, ons lustrum. Als thema denken we aan meubelmaken. Een datum hebben we ook al, het weekend van 2 en 3 november weer in de Hanzehal te Zutphen. Zet maar vast in de agenda, want we willen er de leukste en mooiste Open Dag Hout van maken ;).

Op de website van Open Dag Hout heb ik wat meer foto's gezet.

Iedereen super bedankt en tot volgend jaar!

jaap

IMG_1691.jpg

IMG_1698.jpg

IMG_1701.jpg

PA210029.jpg

PA210061.jpg

PA210011.jpg

PA210152.jpg

PA210155.jpg

PA210161.jpg
 
Laatst bewerkt:

Willempie

Actieve deelnemer
22 jan 2012
734
151
Alphen aan den Rijn
Het was zeker een leuke dag vol hout variatie , voor een ieder wat moois te zien .
Jaap en alle anderen nog bedankt voor de gezellige dag , hoop er volgens jaar weer bij te zijn .

Groeten Willem
 

sirjacobsd

Oud hout
27 feb 2014
2.788
24
Zo, wij zullen zeker met de Vlaamse Gilde van houtdraaiers voor de 5de maal aanwezig zijn met ons vast team.
We beginnen weer a
 
Wij hebben genoten van onze eerste deelname aan de Open Dag Hout !

Paul Smeets van het TIMMERVELD wil graag zijn bijdrage op het einde van dit nieuwe jaar leveren,
jammer dat de collega's van Vormgevers in Hout zo wispelturig met de data geweest zijn (dat zou beter als lenteactiviteit gebleven zijn)
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.