op zoek naar lijstwerk

houtmannetje

Actieve deelnemer
27 mrt 2008
270
0
houtmannetje.nl
ik ben op zoek naar lijsten die ze op jachten gebruiken om de meuk te verstoppen
dit zijn lijsten van massief hout die je om het plaatmateriaal schuift en hieraan vastschroeft
die lijsten zijn er in verschillende soorten en maten maar waar ik naar opzoek ben is
binnen en buiten hoeken die in een radius gefreesd zijn

weet iemand een leverancier van dit soort spul het liefste eentje die ook een online catalogus heeft. Ik heb al op verschillende manieren gegoogeld maar krijg het niet gevonden

alvast bedankt, Gert-Jan
 
A

Athanor

Guest
Ik weet dat Miedema Hout in Leeuwarden is gespecialiseerd als toeleverancier voor de Jachtbouw. Op de website vind je in eerste instantie niet zo veel informatie over de door jou gevraagde hulpmiddelen. Op een regionale beurs heb ik wel voorbeelden van hun werk gezien wat volgens mij aan jouw vraag voldoet. Via onderstaande link kun je wel zien dat Miedema dergelijk werk kan maken. Ik weet niet of ze de hoekoplossingen uit voorraad leveren.

Fons

http://www.miedemahout.nl/index.php?cat ... heid&id=10

Attached files
 

zuma

Post veel
20 jan 2009
974
2
Gouda
Kan je dat lijstwerk niet zelf maken als j andersom denkt? Dus plaatwerk niet in lijst schuiven maar lijst in plaatwerk schuiven? Ik neem aan dat lijst en plaatwerk even dik moeten zijn dus of je nu een lip aan plaatwerkt freest en dit in een groef van een lijst steekt of een lip aan je lijst freest en een groef in je plaatwerk.

In een binnenbocht zelf een groef frezen is idd wel erg lastig. Maar opzich moet je het wel andersom kunnen doen. Zo weet ik dat festool voor haar basisfreestafel een inrichting heeft om ook in bochten te kunnen frezen. Groeven in plaatmateriaal maak je weer met een kantfrees.
 

houtmannetje

Actieve deelnemer
27 mrt 2008
270
0
houtmannetje.nl
bedankt voor de reacties maar de klus is al klaar

het probleem is dat de lijsten ongeveer hetzelfde moeten zijn als de bestaande lijsten
en ik weet dat dit soort lijsten zo te koop zijn, de leverancier waar ik ze vroeger haalde is er mee gestopt. enkele haken en ogen waarom zelf maken niet echt een optie is het materiaal
teak ik kan wel aan teak komen maar moet het ver weg halen waardoor dat een duur grapje wordt.

ik kan de lijsten wel zelf maken dat is het probleem niet,,,, ik heb wel voor hetere vuren gestaan
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.