Nieuw hier

Klijndijker

Nieuw lid
19 sep 2019
1
0
Hallo allemaal,

Een Woodworker zou ik mezelf niet willen noemen, eerder een liefhebber van het klussen in en om het huis en doe het liefste alles zelf. Sinds ik in Drenthe woon, in een kleine woonboerderij van ca 100 jaar oud en nogal wat achterstand in het onderhoud kan ik me volledig uitleven.

Na een aantal andere, hard noodzakelijke, projecten pakte ik een aantal maanden geleden de keuken aan. Ik heb alle kast- en ladefrontjes en het zichtbare fineer vervangen door massief eiken en ik vond 't heerlijk om te doen, ik zal t.z.t. een paar foto's posten nadat het resultaat wat meer naar m'n zin is...

Ideeën voor projecten zijn heel makkelijk voor mij: er is genoeg te doen bij mij thuis. Eerst wil ik mijn garage omtoveren in een werkplaats waar ik fatsoenlijk kan werken en (hopelijk) betere resultaten boek.

In het dagelijks leven ben ik testmanager in de ICT, samenwonend - kinderen bijna allemaal de deur uit. En ik mag graag met de mountainbike door het bos scheuren en die werkplaats moet dus ook geschikt zijn voor het onderhouden van mijn fiets.

/Marcel
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.