Molendag houtzaagmolen De Salamander De Wiek 19 Leidschendam

  • Hallo {username}, je postbus van het priveberichten systeem loopt vol.
7 juli 2018, 11:00 -16:00 uur
Thema: Muziek in de molen!
Molens De Vlieger en De Salamander presenteren zich weer op de Molendag Leidschendam -Voorburg op zaterdag 7 juli 2018. Dit jaar met Muziek in de Molens! Met muzikale optredens van het Shantykoor Midscheeps en Angelique Schipper. In beide molens zijn rondleidingen en extra activiteiten voor kinderen. De Molendriegang nabij Stompwijk kan alleen van de buitenkant bezocht worden. De molens zijn geopend van 11.00 tot 16.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Die dag start ook de molenfotowedstrijd.

Het Shantykoor Midscheeps treedt op in De Vlieger om 13.30 uur; Angelique Schipper, bekend door haar activiteiten met de Talentenloods, vermaakt om 15.00 uur het publiek met haar zang en theater. Het IVN organiseert bij de molen weer speuren in de slootjes, er zijn rondleidingen en er worden pannenkoeken gebakken.

Bij Molen De Salamander is Angelique Schipper om 13.30 present, daarna om 15.00 uur laat Midscheeps van zich horen. Kinderen kunnen er figuurzagen, er zijn zaagdemonstraties als ook houtdraaidemonstraties en rondleidingen.

Zie https://www.molendesalamander.nl/index.php/nl/
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.