lid worden van het magazine woodturning

Wilco Flier

Post veel
28 apr 2008
1.350
2
Omgeving Kampen
www.wilcoflier.com
Ik wil graag lid worden van het onderstaande blad "woodturning" en vroeg me af hoe ik dat het beste kan aanpakken. Op de site van de uitgever staat een aanbieding: http://www.thegmcgroup.com/item--Woodturning-Magazine--1005WT.html maar ook op diverse andere engelstalige sites wordt het blad aangeboden, bijv. http://www.uniquemagazines.co.uk/ma...ubscribe-to-woodturning-magazine-subscription

Heeft iemand ervaring met het lid worden van dit blad? Hoe moet ik dit aanpakken?

PS: zijn er nog andere bladen op de markt dan deze?

Attached files
 
A

Athanor

Guest
Ik heb een abonnement op een ander blad van dezelfde groep: Furniture & Cabinetmaking. Na een aantal exemplaren van Baptist te hebben gekocht heb ik de bon ingevuld die in elk nummer bijgesloten is en daarbij mijn creditcardgegevens gevoegd. Volgens heb je dan ook de mogelijkheid vooraf via de bank(overschrift) te betalen. Op de site kun je inmiddels via beveiligde verbinding alle gegevens opgeven zoals je adres en je creditcard info. Als je dat niet vertrouwd zijn erin Nederland distribiteurs waar je het abonnement kunt regelen Zij ontvangen daarvoor een provisie. Ik heb daarover echter geen informatie beschikbaar.

Succes en groet van Fons
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.