kunstmarkt in Lemmer 7/5

  • Hallo {username}, je postbus van het priveberichten systeem loopt vol.

jan pranger

Post veel
29 jun 2009
1.944
1
www.arstorno.nl
Beste forummers.
Morgen zaterdag 7 mei van 10.00 - 17.00 ur is er een markt voor beeldende kunst in het centrum van Lemmer bij de Hervormde Kerk. Ik sta daar met houtdraaiwerk. Daarnaast nog zo'n 20 kramen met schilderkunst, keramiek, tekeningen, zilverkunst. U treft er academisch opgeleide beroepskunstenaars en geschoolde amateurs.
Naast deze markt is er nog een grote braderie. Prachtig mooi weer - het dreigt gezellig te worden in Lemmer.
Tot morgen.
vr.gr. Jan Pranger.
 

jaap

Moderator
9 mrt 2008
4.078
28
Terkaple
www.woodworking.nl
Heel veel succes Jan!! Blijf het toch wel een soort van dapper vinden om met je eigen spullen op de markt te gaan staan, de confrontatie met de kritische consument. En wat ga je voor prijzen vragen, wat zouden ze er van vinden? Nu maakt jij hele mooie dingen en je staat niet voor de eerste keer met je spullen en public, maar toch. Een hele leuke dag gewenst!

jaap
 

jan pranger

Post veel
29 jun 2009
1.944
1
www.arstorno.nl
Jaap bedankt voor je "bemoediging".
Het is een prachtige zonovergoten dag geworden (25-26 graden) met veel publiek de gehele dag door, waarbij toch ruimte was om in gesprek te komen. We hadden ruim 20 kramen van 4 bij 1 meter, gevuld met schilderkunst, tekenen, aquarellen, keramiek, zilverwerk, hout en een professionele kennismaking met de leden van de schildersclub "Het Lemster Palet". Ja en er stond ook iemand met hout. Voor een economische dip waarin we zitten, werden er toch goede zaken gedaan en contacten gelegd voor opdrachten. Tip voor marktgangers: laat je sublieme werk zien en dek de kosten uit gemakkelijke merchandising. Bouw naamsbekendheid en vertrouwen op voor een volgende ontmoeting met het publiek. Luister en vertaal kritiek in wat mensen wel waarderen en doe daar je voordeel mee zonder je eigen werk en stijl tekort te doen. Verbeter niet maar geef de juiste info.
Een zeer geslaagde dag vol beeldende kunst.
vr.gr. Jan Pranger.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.