Kat en hond, een curiositeit!

  • Hallo {username}, je postbus van het priveberichten systeem loopt vol.

tuoh

Oud hout
kwam vandaag deze foto tegen op het www. Voorwaar de raarste draaibank die ik al gezien heb.
Origineel is ze anders wel, een hond in rust en een kat met een bolle rug bij het zien van de aartsvijand. Maar dit laatste kan ook komen door de plaatsing van de schroefspindel :D

Mvg,

André

Attached files
 

pme001

Actieve deelnemer
25 apr 2010
180
0
www.houtdraaiatelier.nl
En dan te bedenken dat dit unieke ding waarschijnlijk al jaren geleden bij het oud ijzer is beland.
't Is wel een degelijk en stabiel ding zo te zien, gewichtsklasse 500 k+
 
Zo te zien is dit een low-budget reclamefoto. De opstelling lijkt niet in een werkplaats te zijn, er is een wit laken opgespannen, er is nergens een spoor van een verdere riemaandrijving te zien, de beitels zijn ook schots en scheef uitgestald en de man lijkt er alleen maar te staan om een idee van de grootte te krijgen.
En de foto mag dan wel uniek zijn, omdat het gietwerk is zal er toch wel een aardige serie van gemaakt zijn. Maar zodra de lol er af is en een verbeterde draaibank beschikbaar komt zal iets dergelijks wel naar een 2e rangs toepassing verhuizen en vandaar via enkele tussenstations naar de schroothoop. Dan krijgt de hond de kat uiteindelijk in de smeltkroes te pakken.
Maar het blijft een gave foto.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.