JZ Creatief

JZ Creatief

Nieuw lid
11 sep 2021
11
24
Veghel
Hallo allemaal, wij willen ons even voorstellen. Wij, Jan en Marianne, zijn samen JZ Creatief. We zijn allebei met pensioen en hebben als hobby JZ Creatief
Vanaf eind 2017 is onze hobby figuurzagen.
Ik, "Jan" zaag met een Hegner Multicut 2 SE en een Pégas SC30CE en Marianne zorgt voor alles op de computer zoals ook de patronen maken van namen in Photoshop en patronen van foto's van dieren etc. en ik zaag die dan uit. De meeste grote patronen kopen we bij patroon ontwerpers.
Wij zijn in contact gekomen met woodworking.nl door de Open Dag Hout 2018 en 2019. Toen hebben we daar gestaan om onze gezaagde producten te laten zien. Jammer dat het vorig jaar en dit jaar niet doorgaat maar in de toekomst zullen we er zeker weer zijn.
Graag willen wij jullie wat van onze werkstukken laten zien maar we moeten even uitzoeken onder welke categorie we dat dan moeten zetten. Misschien hebben jullie suggesties hierover dan horen we dat graag. Hopelijk kunnen we in de toekomst wat plaatsen. Een van onze laatste werkstukken zullen we hier even plaatsen dan weten jullie ongeveer wat we doen een greep uit onze werkstukken wil je meer zien of wat uitleg erbij dan kunnen we dat plaatsen op de categorie ????2.jpgBoom 1.jpgUil schuin 2.jpg3D boom met kerststal en ledlichtjes.jpgKerstsfeer.jpg
mooiste 1.jpg
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.