Houten wielen maatje groter

JPAJS

Post veel
18 jun 2012
1.053
40
't hoofd van Overijssel
Kijk al een tijdje naar het werk van Dave Engel. Inmiddels een abonnement op zijn Youtube kanaal. Elke keer weer verwondering hoe hij op zijn geheel eigen manier dingen voor elkaar krijgt. Op dit moment is hij bezig met het maken van een waterwagen. Ach.... heel simpel gezegd een paar stukjes hout en staal vorm geven. Tot we bij de wielen komen en ik inmiddels voor de vierde keer het filmpje heb bekeken. Eigenlijk heb je na de eerste hele serie van een random wagen het wel allemaal gezien. Zo heel spannend is het niet allemaal niet. Maar op de een of andere manier raak je gefascineerd aan de werkwijze van deze man.
Maar kijk zelf eens naar hoe je met een as, paar spaken, een houten randje en wat ijzer iets moois kan maken. Zo moeilijk lijkt het allemaal niet als je het gereedschap hebt.........


Voor wie gefascineerd wordt door het werk van deze man er is een hele serie over het maken van de waterwagen. Staan helaas nog niet bij elkaar dus begin bij nummer een en de rest volgt vanzelf.

 
Laatst bewerkt:

ornament

Post veel
29 nov 2011
1.487
3
Dank je voor het posten. Voor mij is het nieuw. Dit zijn monster wagens. en dan nog als "een trein" samengesteld.
Het uitproberen van de wagens in de complete configuratie zie je hier

groeten,
Ornament
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.