Houtdraaier gezocht za 20 zo 21 juni a.s.

tarzan

Nieuw lid
14 jun 2009
1
0
Beste Houtdraaiers

Het komend weekeind organiseren wij weer het Tarzan Festival (zie: http://www.boerderijkerkzicht.nl). Hoewel het erg kort dag is zou ik een draaier willen vragen om te komen demonstreren en verkopen op deze dag. In ruil daarvoor wil ik u hout geven, Ik heb best bijzonder hout, waaronder, moerbei!, kers, gouden regen, taxus. Ik heb namelijk een boomverzorgingsbedrijf en bewaar dit soort hout graag omdat ikzelf van wat grotere stukken hout kustwerken Zie: http://www.tarzan.EU)maak.

Tarzan Festival (zie ook http://www.boerderijkerkzicht.nl "festivals"). Het festival is op ZATERDAG & ZONDAG 20 & 21 JUNI van 11:00 tot 17:00. Wij verwachten veel meer bezoekers als vorig jaar, toen ondanks het slechte weer toch honderden grote en kleine mensen heel erg genoten hebben.

Dit jaar vindt het plaats, tegelijk en in samenwerking met met het dorpsfeest van Nes a.d. Amstel. Dat betekent meer reclame voor ons festival en vooral veel meer mensen die komen kijken, beleven en genieten. Ook zijn er wat zaken uit de evaluatie naar voren gekomen die wij ter harte nemen; als belangrijkste zetten wij alle activiteiten meer bij elkaar, wat gezelliger is en meer beschut.

Uiteraard ben je ook dit jaar weer verzekerd van goed eten van Eva en Martijn, kun je lekker kamperen en bij het kampvuur hangen. Dit jaar is er i.v.m. het tegelijktijdig plaatsvinden van het dorpsfeest 's avonds om 19:00 de sloot en slobrace georganiseerd en kun je de gehele nacht dansen in de disco tent of dorpshuis.

IK hoop dat je wilt komen helpen want... zonder vrijwilligers geen feest!


MAil of bel mij op F@TArzan.EU of 0624656043


Hieronder nog uitnodigingen voor activiteiten op onze boerderij, Van harte aanbevolen.

Hartelijke groet van:

Ing. Frans van Vugt
Gecertificeerd European Tree Worker
Eigenaar Tarzan Boomspecialisten
Ringdijk Boven Polder 23A
1188WC Amstelveen
06-24656043
http://www.TARZAN.EU

Ik nodig u van harte uit tijdens de volgende dagen:
* ELKE ZATERDAG van 07:00 tot 19:00 is onze BOERDERIJWINKEL OPEN, http://www.boerderijkerkzicht.nl
* ZONDAG 7 JUNI is het AMSTELLANDDAG, http://www.boerderijkerkzicht.nl [klik op].
* ZATERDAG & ZONDAG 20 & 21 JUNI van 11:00 tot 17:00 TARZAN FESTIVAL. http://www.boerderijkerkzicht.nl [klik op]
* VRIJDAG 26 JUNI gaan Boerin Marijke en Tarzan Frans TROUWEN http://www.boerderijkerkzicht.nl [klik
op]
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.