Houtbewerkers gezocht voor nieuwe Houtwerkplaats/Cursusruimte

Wij willen in Hoevelaken een kleinschalige cursusruimte (ongeveer 200 m2) inrichten voor onder andere houtbewerking, metaalbewerking, messenslijpen, etc. Dit zal dan gericht zijn op enthousiaste amateurs die zelf een project willen maken maar ook voor teambuildingsaktiviteiten of bedrijfsuitjes (Bv. gezamenlijk een houten tafel maken).

Wij zijn echter geen houtbewerkers dus wij zoeken een enthousiaste houtbewerker die cursussen/trainingen (basis houtbewerking, houtverbindingen, kastenbouwen, houtdraaien, etc) zou willen geven in onze nieuwe ruimte en ons kan helpen bij de inrichting en aanschaf van materiaal en machines (veel is al aanwezig).

We zoeken iemand met veel ervaring met (handmatige en machinale) houtbewerking maar dit kan ook hobbymatig zijn.

Wij hebben nog niet de mogelijkheid om werknemers aan te nemen dus het zal moeten gaan om een ZZPér of particulier die tegen een vergoeding werkzaamheden kan uitvoeren. Op den duur is een dienstbetrekking echter wel mogelijk.

Kortom er is veel mogelijk! Heb je interesse neem dan contact op!

Met vriendelijke groet!
Christian
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.