Hout en meubileringscolleges

  • Hallo {username}, je postbus van het priveberichten systeem loopt vol.

dopeling

Actieve deelnemer
16 mrt 2008
446
0
Arnhem
Door alle drukte eigenlijk een beetje laat maar beter laat dan nooit.
Afgelopen dinsdag in de namiddag naar het hout en meubileringscollege in Amsterdam geweest.
Een indrukwekkende ervaring. Vooral de creativiteit blijkt volop aanwezig en lijkt te wedijveren met een sfeer van enthousiasme. Natuurlijk was ik speciaal gericht op het houtwerk maar er was echt wel meer te zien, o.a. op het gebied van stofferen. Op houtgebied heb ik genoten van
de leuke ontwerpen en vaak ook de vakkundige uitvoering. Het is erg leuk en indrukwekkend om te zien wat klanten/studenten, die ik inmiddels al jaren ken, nu presteren. Het bleek allemaal erg inspirerend en geeft hoop voor de toekomst. Natuurlijk had ik een favoriet. Een prachtig bureau, helemaal mijn smaak door de keuze van het hout, ik hou nu eenmaal van de lichte houtsoorten, maar ook het ontwerp en de uitvoering spraken mij bijzonder aan. Voor mij een absolute topper van die dag. Hopelijk kunnen we dit prachtige bureau laten zien tijdens onze tentoonstelling in de kerk gedurende de Baptist Weekend show. Ik wil hier alleen maar kwijt dat dit bureau is gemaakt door Gerard, voor wie het meubelmaken een beroepswissel is geworden. Ook dat vind ik indrukwekkend, de persoon, zijn verhaal en zijn werk. Er waren echter nog heel wat meer mooie dingen te zien. Neem bijvoorbeeld de botenbouw, wat een plezier om daar rond te lopen. complimenten voor de studenten en hun begeleiders. Bijgevoegd info van de Hout en Meubileringscolleges. Een tweede kans in Rotterdam?


http://www.hmcollege.nl/index.cfm/site/ ... /index.cfm

of anders even kijken op http://www.hmcollege.nl
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.