Hout combinatie tegenover ruimte in werkplaats

invisi

Nieuw lid
15 sep 2018
1
0
Hoi,

Zowel mijn echtgenote als mezelf zijn heel erg in hout geinteresseerd en zouden graag eens onze nieuwe woning af is af en toe een project in hout realiseren. We beschikken over een werkplaats van ongeveer 4,5 bij 3 en kunnen nu via via het toestel van de foto's bekomen. Echter is de vraag een beetje, gaan we daar uberhaupt plaats voor hebben in onze werkplaats? En is het toestel de moeite waard om een beetje op te knappen, of investeren we beter in losse toestellen afhankelijk van het project die we dan aanvangen?

Want het toestel van de foto's hier is nogal ruim, plus je hebt dan nog de plaats nodig om met je stukken te manouvreren en het is ook niet dat je die vlug even oppikt en in een hoekje plaatst.

Wat denken jullie?

1.jpg2.jpg
 

chevy66

Oud hout
19 jul 2013
2.515
120
Een sicar uit de jaren 80. Is de moeite van het opknappen, maar gezien de staat en het ontbreken van een toupie, zou ik er niet te veel voor geven. Of je er met je ruimte uitkomt, zal je zelf moeten bepalen. Wat je ook koopt, ruimte blijft een probleem voor de meeste houthobbyers.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.