Heb gisteren een schaaltje gedraaid van sierkers.
Dit hout was ca voor de helft flink aangetast en daar dan ook erg zacht.
Kreeg de buitenkant bijna niet afgedraaid.
Mijn vragen:
1. Hoe krijg je een stuk hout dat gedeeltelijk zacht, maar voor de rest behoorlijk hard is goed gedraaid?
2. Hoe krijg je het aangetaste stuk afgewerkt en harder, zodat er niet spontaan stukjes uitbreken?
Voor dit schaaltje zal het niet meer aan de orde zijn, omdat ik het in de notenolie heb gezet. (op het zachte stuk al zeker 6 lagen)
Dit hout was ca voor de helft flink aangetast en daar dan ook erg zacht.
Kreeg de buitenkant bijna niet afgedraaid.
Mijn vragen:
1. Hoe krijg je een stuk hout dat gedeeltelijk zacht, maar voor de rest behoorlijk hard is goed gedraaid?
2. Hoe krijg je het aangetaste stuk afgewerkt en harder, zodat er niet spontaan stukjes uitbreken?
Voor dit schaaltje zal het niet meer aan de orde zijn, omdat ik het in de notenolie heb gezet. (op het zachte stuk al zeker 6 lagen)

Laatst bewerkt: