Gezocht : Subem lintzaag.

IveVer

Nieuw lid
14 okt 2021
3
0
Geel , België
Hallo iedereen. Al geruime tijd ben ik op zoek naar een lintzaag (tafelmodel) van het Belgische merk Subem. Vind er zeer weinig over maar in 2020 is er een Subem zoals ik zoek van eigenaar gewisseld via dit Marktplein. Mss wil de nieuwe eigenaar er vanaf dus op hoop van zegen :) . Bijgevoegde foto is van deze deal. Alvast bedankt voor enige info. Met vriendelijke groeten, Ive
 

Bijlagen

  • Schermafbeelding 2021-10-14 om 11.19.32.png
    Schermafbeelding 2021-10-14 om 11.19.32.png
    315,8 KB · Weergaven: 48

HuubHangop

Actieve deelnemer
31 okt 2016
50
6
Maastricht
Had ik dat geweten, had je graag gelukkig gemaakt met deze machine ;) Ik meen dat 'ie toen via marktplaats is weggegaan, helaas heb ik daar niets meer terug kunnen vinden qua correspondentie. Weet ook niet meer waar ik die toen gevonden had, hier of via marktplaats. Heb je weinig aan helaas... Mag ik vragen waarom je specifiek op zoek bent naar deze machine?
 
  • Leuk
Waarderingen: IveVer

IveVer

Nieuw lid
14 okt 2021
3
0
Geel , België
Hallo HuubHangop , dat is idd jammer :) Ik heb momenteel net dezelfde Subem in gebruik om polystreen en plexi vormen uit te zagen (werk met een vacuumvormer ). De machine is dus voorzien van een zaagblad met fijne vertanding. Om de mallen te maken voor de vacuumvormer (uit MDF) heb ik dus een houtzaag nodig. Van de Subem ben ik al lange tijd zeer tevreden, en omdat het "mooi" zou zijn in men atelier om 2 identieke machines naast elkaar te plaatsen ben ik dus op zoek naar een 2de. Maar dat is dus blijkbaar niet zo makkelijk ... Toch bedankt voor je reactie.
 

Roel22

Actieve deelnemer
27 feb 2017
386
80
Oei... je weet het hè, tegenwoordig met de korte lontjes.
Voor je het weet heb je een tegel door de glimmers met een kaartje, "Groetjes uit de haag..." :)
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.