gezocht: opleiding houtbewerken avondonderwijs buurt A'dam

geertvg

Nieuw lid
16 aug 2009
1
0
Hallo, dit najaar verhuis ik mogelijk van België naar Amsterdam om daar voor één of meerdere jaren te werken als vormgever. Ik volg in België al enkele jaren een opleiding meubelmaken en zou het jammer vinden deze passie te moeten opgeven. Daarom ben ik op zoek naar opleidingscentra in de omgeving van Amsterdam. Ik heb een fulltime-job, dus kan me alleen maar 's avonds beschikbaar maken. Ideaal voor mij zou een opleiding zijn van één of meerdere avonden per week + de mogelijkheid om in een meer gevorderd niveau in te stappen.

Ook houtdraaien lijkt me interessant. Ik wil vooral met het vak bezig blijven.

Alle tips zeer welkom
Alvast bedankt collega's!
 

Sanny

Actieve deelnemer
Hoi,

Iets verder weg heb je De Schrijn in Langbroek.

kijk eens op http://www.cursusmeubelmaken.nl

Zelf ben ik daar een van de docenten. de behandelde stof lijkt op de stof in Amsterdam op het hout en meubilerings college. Ik kan het weten want ik heb daar de vier jarige opleiding tot meubelmaker gevolgd. het voordeel in Langbroek is de persoonlijke aanpak in kleine groepjes, tot 8 personen.

Waar je ook aan de slag gaat, veel plezier gewenst,
 

hetty

Nieuw lid
30 aug 2009
3
0
Hallo Geert,
Als je kijkt op http://www.Facilicon.nl dan vindt je daar
verschillende cursussen in die richting.
Succes Hetty
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.