Gezocht: hulp gezocht bij bestek/tekeningen voor vernieuwen niet-standaard raamdelen...

Edmond

Nieuw lid
18 mei 2018
6
0
Den Haag
Beste allen,

Al behoorlijke tijd ben ik zoek op naar een bedrijf of timmerman gespecialiseerd in klassieke ramen om niet-standaard raamdelen te vernieuwen. Enkel glas en slechte aansluitingen is voor geluid en warmte toch minder.... maar wil het aangezicht ook graag houden.

Tot nu toe nog niet de match gevonden en ook al paar keer moeten aanhoren dat ze het niet kunnen of vanwege complexiteit (togen, oren, panelen in erker) niet willen. Eigenlijk één partij die het kan, maar die montage dan weer uitbesteed had (waarover ik negatieve ervaringen hoorde)....

Nu aan het kijken of ik het in eigen beheer kan doen, met als eerste stap bestek / tekeningen maken, liefst natuurlijk met ramenspecialist.

Iemand hier die mij op weg kan helpen?

Alvast veel dank, hartelijke groet, Edmond

Plaatjes zeggen meer dan woorden:

illustratie 1.jpgillustratie 2.jpgillustratie 3.jpg
 
Laatst bewerkt:

Rubennvg

Actieve deelnemer
30 aug 2020
42
5
@Edmond kijk even naar Deze site is momenteel onder constructie.
 Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Plataan 3 2671 PX Naaldwijk T 06 54 24 39 67 E johan@termoshuizen-timmerwerken.nl
Deze heeft altijd het timmerwerk gedaan voor mijn vader als schilder/aannemerbedrijf. Termoshuizen heeft ook al meerdere oud en monumentale panden gedaan voor mijn vader. Als het daarna nog geschilderd moeten worden, kijk dan even naar ; van gelderen schilders en afbouwbedrijf.

Klein beetje sluip reclame, want dit is mijn vader. Maar daarom kan ik juist eerlijk zeggen dat dit echt vakmannen zijn welke hun vak echt verstaan. Hij zit al 42 jaar in het vak!
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Edmond

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.