Foto's

  • Hallo {username}, je postbus van het priveberichten systeem loopt vol.

Ad de Crom

Actieve deelnemer
17 aug 2008
702
0
addecrom.hpage.com
maxim63 zei:
Goede avond, hoe kan ik mijn foto's in een post? Bedankt Max
Hoi Maximo,
Als je iets nieuws wilt posten, dus een nieuw bericht wilt maken met foto's, krijg je een tekstvak te zien, waar je tekst in kunt typen.
Onder het tekstvak zie je nog twee lege vakken staan, een met de aanduiding ''bestandsnaam'', wat links staat en rechts daarvan zie je staan ''bladeren''. Door te klikken op ''bladeren'' kun je een foto uit je computer selecteren. De foto mag maximaal 800x600 pixels zijn.
Heb je je foto geselecteerd dan ga je naar het tweede lege vak onder ''bestandsnaam'', en zie je ''opmerkingen bij bestand'', die je eventueel in kunt vullen, en rechts daarvan zie je ''voeg bestand toe''. Door hierop te klikken gaat het door jou geselecteerde bestand van jouw computer naar de server van het forum.
Vervolgens als dat gebeurd is kun je via de mededeling ''plaats afbeelding/bestand'' in de tekst.
Deze mededeling zie je na het invoegen van het bestand onder het tekstvak.
Je hoeft dan alleen nog maar de cursor op de juiste plek in de tekst te zetten, voor het op de juiste plaats het bestand te plaatsen (dus je foto) en klaar ben je.
Je kunt altijd op ''voorbeeld'' kijken of je het goed gedaan hebt, voordat je op ''bevestigen'' klikt.
Groeten. Ad
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.