Forum krijgt nieuwe software

Athanor

Moderator
6 dec 2015
2.063
280
Leeuwarden
Ik denk dat we nog even wat geduld moeten hebben, voor zover ik er zicht op heb heeft Jaap momenteel veel andere zaken die zijn volle aandacht opeisen. Wordt dus nog even wachten, verwacht ik.......

Fons
 

Scheppie

Post veel
10 dec 2009
2.000
126
Heelsum
Slechts een idee... weet niet of het wenselijk is.... hebben we forum software specialisten hier die Jaap zouden kunnen helpen om het makkelijker te maken?
 

MaVa

Actieve deelnemer
3 mrt 2016
157
0
diksmuide
Slechts een idee... weet niet of het wenselijk is.... hebben we forum software specialisten hier die Jaap zouden kunnen helpen om het makkelijker te maken?

Jammer genoeg geen ervaring met Xenforo.
Maar als ik ergens mee kan helpen, ben ik wel bereid.
 

DannyL

Actieve deelnemer
11 jan 2017
267
35
Omg. Eindhoven
Slechts een idee... weet niet of het wenselijk is.... hebben we forum software specialisten hier die Jaap zouden kunnen helpen om het makkelijker te maken?

Specialist wil ik mezelf echt nog steeds niet noemen
Wel een paar jaar ervaring met beheer van meerdere soorten fora (vBulletin/Invision) en allerlei cms systemen, met de nodige conversie ellende..
Xenforo ken ik niet, echter zijn meerdere fora software in basis hetzelfde :)
Als er hulp gewenst is, gooi maar wat vragen en ik ben best bereid te helpen of zaken uit te zoeken.
 

jaap

Moderator
9 mrt 2008
4.381
485
Terkaple
www.woodworking.nl
Ik had even een pauze wat het forum en andere hobby zaken betreft. Vorig jaar november kreeg mijn vrouw te horen dat ze borstkanker had. Dat was wel even schrikken, onze kinderen waren net 13 en 15, hoe ga je dat vertellen zonder paniek, we moesten eerst ook weten hoe het precies zat. De dag voor de kerst begon ze met chemo, 4 zware en daarna 12 wat lichtere. Vanaf de 2e keer viel het haar al uit en is ze goed ziek geweest. Na 4 maanden chemo wat bijtrekken en geopereerd in het Anthonie van Leeuwenhoek. Ging ook helemaal prima en eind juli begin augustus 15 keer bestraald. Het lijkt wonderwel allemaal weer goed te komen. We zijn direct na de bestralingen een weekje op vakantie geweest. Ze is weer patiënt af en gaat voorzichtig aan de komende weken weer aan het werk. Echt super hoe goed in ons geval de Nederlandse medische zorg is.
Onderwijl liep op volle kracht mijn glasvezelproject, we hebben het met schuiven, passen en vooral goede zorgen van mensen om ons heen allemaal gered! Een aantal van jullie tref ik prive ook wel eens, die wisten er wel van. En we zijn zeker niet de enige die getroffen door ziekte en narigheid; ben bijzonder dankbaar dat het zo goed gegaan is.
Maar het forum heb ik de afgelopen tijd geen aandacht aan gegeven en het blijft de komende maanden nog wel schipperen gezien de drukte. En ons project Open Dag Hout ligt er nog. Ik heb al veel aanmeldingen bezig maar er nog geen 1 bevestigd. We wel besloten om het door te laten gaan, de komende weken maar even gas geven ;).

jaap
 

avos

Actieve deelnemer
10 nov 2008
674
54
omg Haarlem
Tjonge Jaap, dat heeft begrijpelijkerwijs flink wat impact! Goed te horen dat het het allemaal weer goed lijkt te komen. En ja, we mogen zeer blij zijn dat we in zo'n land leven met dergelijke zorg en voorzieningen.
Dank voor al je inzet voor dit mooie forum en denk een beetje om jezelf..;)
 

WR1944

Oud hout
Ik ben blij dat het de goede kant uitgaat. Jullie kunnen inderdaad trots zijn op de goede voorzieningen in Nederland. In Amerika is het slechter geregeld dan in veel zogenaamde derde wereld landen. Maar ja, dat krijg je als je de bedrijven de dienst laat uitmaken.

Ik ben benieuwd naar de nieuwe software. Maar loop jezelf niet voorbij. Weet wat je prioriteiten zijn. Je gezin is vele malen belangrijker dan het forum.
 

Joepbisschops

Actieve deelnemer
29 jun 2018
46
2
Ermelo
Dat lijkt me aardig schrikken inderdaad. Fijn dat het weer beter gaat.

Ik ben geen deskundige op het gebied van forumsoftware, maar moet geregeld websites testen voor mijn werkgever (uitvoeringsorganisatie), dus ik ben bereid om mee te testen en feedback te geven.

Ik ben ook goed in instructies maken.
 

MaVa

Actieve deelnemer
3 mrt 2016
157
0
diksmuide
Is me dat even schrikken. Fijn dat jullie op de goede weg zitten en dit voor een stuk achter jullie kunnen laten.
We mogen in Europa inderdaad gelukkig zijn met onze gezondheidszorg. We vloeken veel op het systeem, maar in nood staat het wel klaar voor ons.

Wat betreft de nieuwe software moet je niets overhaasten. Beter een goede versie lanceren dan een halfslachtige oplossing. Ik denk dat we hiervoor op dit forum ook wel met genoeg mensen willen zijn die je hierbij willen bijstaan, dus durf te vragen.

Alvast nog veel geluk voor jullie gezinnetje en geniet nog maar even van de herwonnen rust.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.