figuurzagen van Knew Concepts

  • Hallo {username}, je postbus van het priveberichten systeem loopt vol.

jaap

Moderator
9 mrt 2008
4.085
44
Terkaple
www.woodworking.nl
Lee Marshall van Knew Concepts is schijnbaar gegrepen door het fenomeen figuurzaag. Engelstaligen zeggen coping en fretsaws, het verschil is me niet helemaal duidelijk. Lee zijn doelgroep waren de juwelenmakers maar iemand wees hem er op dat ook houtbewerkers af en toe figuurzagen, bij zwaluwstaarten, klein inlegwerk etc. Het zijn echt prachtig gemaakte en doordachte zagen, eerlijk gezegd heb ik al gekeken waar zo'n in mijn gereedschapkast past en dan het liefst de titaniumversie natuurlijk. Wordt nog wel een paar maanden krantewijk lopen :lol: .
Wel een leuke website met uitgebreide foto's en filmpjes
http://www.knewconcepts.com/

jaap

ps. als er toch gelasert en watergesneden gaat worden voor de zwaluwstaartmal, kan er dan niet zo'n beugeltje voor mij bij??Attached files
 

rickkoorman

Blogger
9 nov 2008
5.371
0
44
zwolle
Heb ik mezelf net getrakteerd op een mooi zaag van Grobet. Dit is een erg mooi alternatief. Het lijkt me erg stijf door het frame.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.