Even voorstellen..

PiekWerk

Nieuw lid
27 sep 2020
17
8
Rotterdam
Goedemiddag allemaal
Woonachtig in Rotterdam, werkzaam in Den Haag in de publieke sector...
Na een aantal keer een huis vanaf casco te hebben opgebouwd, en een eigen 'tuinvilla' te hebben gerealiseerd had ik sterk de behoefte mijn skills te verfijnen. Voornamelijk ook omdat ik, en het gezin, wel klaar zijn met de verbouwingen en verhuizingen... Nu maar eens richten op het interieur..
Na een jaartje HMC, en een opleiding in lassen, tot het inzicht gekomen dat meubelmakerij een geweldige verdieping, verrijking, verdieping,... biedt in mijn leven. Mooie basis gelegd, en de bevestiging gekregen dat m'n handen op een goede manier met armen en hersenen verbonden zijn 😀. Ik ga vanaf nu de uitdaging aan als autodidact verder te komen, o.a. via dit forum kan ik in ieder geval veel inspiratie opdoen, en wellicht ..wat kennis delen...
PiekWerk
 

PiekWerk

Nieuw lid
27 sep 2020
17
8
Rotterdam
Dank!
Tsja, ik probeer nergens van wakker te liggen .. ongezonde bezigheid 😉
Ik vind het wel leuk functies te combineren in een meubel. Voor.dochterlief bv een trap-kast-slaper gebouwd, leuke puzzel..
Wil graag een stoelboekenkast ontwerpen. Een plekje waar je comfortabel tussen de boeken kan zitten lezen. Daar zijn genoeg beroemde ontwerpen voor gemaakt..
En dan met veel aandacht voor het ambacht.. mooie houtvervindingen..
mogen heel wat uren in gaan zitten..
 

HoutNerveus

Actieve deelnemer
8 mei 2020
156
135
25
Delft
Welkom, en een leuk "thema" wat je daar noemt!
Ik kan me voorstellen dat daar nog wel een hoop ruimte voor inventiviteit is.
 

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.