Design van houten kookgerei: aanbod aan reliëfsnijders.

cwv

Actieve deelnemer
28 okt 2019
105
53
Eindhoven
Al jaren ontwerp en snijd ik houten kookgerei. Verscheidene workshops lepelsnijden heb ik al gegeven, niet zozeer uit lokaal gevonden inheems vers hout, maar vooral uit vele mooie soorten gewoon gedroogd hout. De laatste tijd snijdt ik vooral uit Oostenrijkse Zirbe (arve, arolla pine). Zirbe groeite in de hoge Alpen, boven 1500 meter, en wordt in Oostenrijk traditioneel gebruikt voor voorwerpen die met voedsel in aanraking komen. Hoeft nooit geolied te worden en kan gewoon afgewassen worden (niet in de afwasmachine). Mijn aanbod aan reliëfsnijders en anderen die met messen houtsnijden: ik leer het u gratis in mijn kleine atelier. De drie stukken gereedschap die voor lepelsnijden nodig zijn (bijltje, recht houtsnijmes, krom lepelmes) heb ik voor lessen beschikbaar.

895BCA95-5DE5-4997-9429-D704919995F4.jpeg

C999D624-B766-48F8-BEA7-6D3F3D4E0576.jpeg

60FFDD23-171E-4569-9999-79467F016156.jpeg

B7971484-1F9E-4B38-BA32-C83B28A7E2B0.jpeg

DDA61B84-B710-4A65-875A-34421CB6118B.jpeg

A70296EA-574D-43D3-AC10-C36960AC9E10.jpeg


Zin om dit gratis te leren of, als je al lepels snijdt, gezellig samen hout te snijden? Neem gewoon contact op.
Carl Verschuren, Eindhoven
 

DitchDeurne

Actieve deelnemer
15 okt 2015
395
114
Zuidoost Brabant
Hoi Carl, je maakt hele mooie dingen, mijn complimenten!

Tip! Je zou kunnen overwegen om niet telkens een nieuw draadje te openen maar één draadje te gebruiken en daar je nieuwe berichten, werken & informatie in te posten. Bij ieder nieuw bericht komt je draadje dan weer bovenaan in de 'feed' voor iedereen (knop 'Wat is er nieuw' bovenaan). Het voordeel is dat je dan al je onderwerpen en media bij elkaar in één draad hebt staan en je later niet op zoek hoeft naar een specifiek draadje dat is weggezakt in de feed / het archief...
 
  • Leuk
Waarderingen: Kor

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.