Black Cherry light met Aspen lamp shade.

Leo Van Der Loo

Post veel
13 apr 2014
1.337
191
Atikokan Ontario Canada
Ik had een nieuw light nodig nadat we wat meubels en lampen aan onze jongste zoon gegeven hebben, ze waren echt wel te groot voor het huis dat we nu in leven, en onze zoon kon wel wat prachtig meubels gebruiken nu hij zijn huis helemaal vernieuwd is met nieuwe hardwood vloeren en nieuwe ramen en deuren, keuken etc.

Ik had een grotere Aspen boom gekapt en twee stukken stam weg gelegd, de rest is nu kachelhout.

Zo een block aan de bank en uitgehold, onderste rand en bovenste ronding zijn wat dikker, de rest is to ongeveer 1.5 mm dikte gedraaid.

Toen een base/voet van Black Cherry gedraaid en een draad frame gemaakt, ook een soort deksel voor boven de lamp om het light binnenin te houden.

Hier is het resultaat, goed zacht light voor avonds.

Er zit mineraal materiaal in dit hout dat je good kunt zien waneer de lamp aan is in de avond, maakt het uniek.

Wooden Black Cherry with Aspen shade lamp.jpgAspen shade on Black Cherry lamp.jpg
Black Cherry and Aspen lamp.jpg
 
Laatst bewerkt:

Leo Van Der Loo

Post veel
13 apr 2014
1.337
191
Atikokan Ontario Canada
Thanks Guys :), EdP er zit een CFL lamp in, die geeft beter 360 degree light dan LED, maar de doorstroming van de lucht koeled best good, wij hadden 2 lamp bollen met dun vineer strips, die werden gehouden by 3 dowels in de ringen boven en onder, een 100 watt lamp zat daar in, en die maakten het hout niet te warm, ventilatie koeled heel goed, die lampen hier in onze slaap kamer.

wooden lights.jpg
 
  • Leuk
Waarderingen: jaap, ope1967 en EdP

Deze plek is voor toekomstige tekst. Door nu alvast deze kolom te activeren blijft de kolommen structuur ongewijzigd en de lezerservaring hetzelfde als er hier content geplaatst gaat worden.

Hier kan straks ook info geplaatst worden.