Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  mooie oplossing voor een freestafel met een Hammer zaag

  Al eerder poste ik een link naar de website van Phil Bumbalough, met zijn prachtige cleane werkplaats. Hij heeft ook een hele mooi oplossing voor een freestafel aan zijn Hammer B3. Ik heb inmiddels een Trend T11 gekocht voor een freestafel en het zal wel de tafel van Guido Henn worden, maar de oplossing van Phil is ook fraai. Een link naar zijn site http://benchmark.20m.com/tools/HammerB3 ... table.html , hij gebruikt ook een hele mooie bevestiging met lift voor zijn bovenfrees.

  jaap  Attached files

 2. #2

  Re: mooie oplossing voor een freestafel met een Hammer zaag

  Dag Jaap,

  Deze oplossing was ik ook tegen gekomen bij mijn speurtocht naar freestafels. Is inderdaad een mooie oplossing. Het nadeel vond ik dat de frees erg ver van de freestafel geplaatst is. In mijn oplossing, zie http://www.woodworking.nl/viewtopic.php?f=1&t=826, heb ik dit probleem ondervangen.

  Overigens is zo'n simpele tafelverlenging erg handig. Zaag momenteel vrij veel platen en lange planken, met deze verlenging en een steunrol kun je de focus goed op het zaagwerk houden.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top