Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: "snelspanners"

 1. #1

  Post "snelspanners"

  Heb ff gezocht maar kon hier zo geen topic over vinden.

  Voor bij mijn MFT3 zou ik graag een paar snelspanners bestellen

  festool.snelspanner.jpg

  maar zoals alles festool zijn die krengen verschrikkelijk duur


  Nu zag ik dat walko ook van die snelspanners maakt, die sprekend op die van festool lijken en zo'n beetje de helft goedkoper zijn.
  En naar het schijnt passen deze ook perfect in een MFT3.

  Walko_Snelspanner_2Stuks.jpg

  Is er iemand die dit al geprobeerd heeft, of weet dat dit ook echt past? of dat de 1 of de ander beter/makkelijker in gebruik is dan de ander?

 2. #2
  Ik heb zelf die van Walko besteld omdat ze inderdaad goedkoper zijn dan die van Festool. Ik weet niet of ze passen in de MFT3 want ik heb zelf een montage tafel gemaakt. Maar de spanners van Walko bevallen mij goed!!
  Naar mijn mening is het idee hetzelfde, ze werken hetzelfde alleen zijn ze afkomstig van een andere producent. Nogmaals ik zou voor de Walko gaan.

 3. #3
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.653
  De gaten in de MFT/3 zijn 20 mm. Als de gaten in de Walko ook 20 mm zijn zit je goed. Er wordt soms uitgegaan van 3/4" en dat is net wat kleiner dan 20 mm. Dan zitten de pennen wat ruimer maar zullen in de meeste gevallen hun werk wel doen.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top