Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Tafelblad van steigerplanken maken

  Hallo allemaal,

  Nu ben ik op internet de volgende tafel tegengekomen en dit wil ik zelf gaan maken.  Het lijkt mij niet heel moeilijk om dit te maken. Het hoeft niet heel netjes, dat past ook wel bij zo'n tafel. Maar nu ben ik echt een leek op dit gebied en denk dat het redelijk makkelijk is, maar misschien valt dat in de praktijk wel heel erg tegen. Mijn idee was om de steigerplanken aan de zijkant zo goed mogelijk af te vlakken, zodat de ruimte tussen de planken minimaal blijft. Ze daarna onderling te verbinden met een aantal dwarslatten aan de onderzijde van de tafel. Dit geheel zal bovenop de schragen bevestigd worden.

  Is dit een haalbaar plan en hebben jullie nog evt. tips of aanvullingen?

 2. #2

  Re: Tafelblad van steigerplanken maken

  Volgens mij goed te doen. De schragen komen volgens bij bij Ikea vandaan.
  Als je aan de onderkant aan weerszijden van de schragen de latten maakt die het blad bij elkaar houdt kan het geen kant op!

 3. #3

  Re: Tafelblad van steigerplanken maken

  Schragen zelf maken is dit ook een optie?


 4. #4

  Re: Tafelblad van steigerplanken maken

  Bedankt voor de reacties. De schragen zelf maken lijkt mij wel weer een precisieklusje, dat wordt denk ik niks. Ik koop ze inderdaad wel bij IKEA.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top