Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 9 van de 9
 1. #1

  Site voor het verkopen van je projecten

  Beste houtbewerkers,

  Ik ben een jaar geleden begonnen met een meubelmakersbedrijfje, werk voornamelijk alleen. De leukste klussen zijn voor mij het bedenken en bouwen van meubels. Soms ben ik iets aan het bouwen waar ik dus nog geen klant voor heb. Ik probeer dan om het meubelstuk te verkopen via marktplaats. Maar een kosteloze advertentie staat al snel op pagina 20 en wordt dan al snel niet meer gevonden.

  Nu denk ik eraan een site op te zetten voor bedrijfjes zoals ik die heb waar zij hun (kunstzinnige) meubelstukken op kunnen plaatsen voor de verkoop. Doelgroep zijn dus kleine (startende bedrijfjes). Maar het opzetten van een site kost het een en ander en de buitenwereld moet ook weten dat de site bestaat. Dus kost het adverteren wel wat. Ik denk aan 5%. Dus je betaalt 50 EUR als je een stuk verkoopt van 1000 EUR. Je betaalt achteraf, als het stuk pas is verkocht.

  Mijn vraag aan jullie is of je dit probleem herkent en of er behoefte bestaat aan een dergelijke site.

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1

  Re: Site voor het verkopen van je projecten

  Goed idee.........echter is er al iets heel moois komende via woodworking.nl.....

  viewtopic.php?f=24&t=4191

  Neem eens rustig een kijkje.....

 3. #3

  Re: Site voor het verkopen van je projecten

  likt me een goed idee ja!

 4. #4

  Re: Site voor het verkopen van je projecten

  Zoals Rick reeds meldde is baas Jaap daar mee bezig. Ik neem aan dat hij meeleest en een reactie zal geven over de stand van zaken. Op een Canadese site zag ik overigens ook een rubriek: houtbewerkers/-draaiers gevraagd. Hier kunnen lezers hun kleine en grotere "opdrachten" uit laten voeren door een houtbewerker waar ze zo mee in contact kunnen komen. B.V. restauratie van draaiwerk of anderszins.
  vr.gr. Jan Pranger.

 5. #5

 6. #6
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1

  Re: Site voor het verkopen van je projecten

  Ik was eigenlijk wel benieuwd wie al een kijkje had genomen op het "nieuwe" marktplein en wat de ideeen hierover zijn. Hoe meer meningen , hoe meer informatie toch??

 7. #7

  Re: Site voor het verkopen van je projecten

  Interessant en zeker een handig innitiatief.
  Alhoewel verkopen via internet bij mij uitstekend gaat. Ik heb een lijstje met advertentiewebsites waar ik het opzet. DUs niet alleen ebay en marktplaats, maar ook anderen. Dit werkt voor mij best wel goed! Misschien is dat ook een tip? Op de volgende website kun je ook gratis advertenties plaatsen:
  http://www.speurders.nl/
  http://www.sneup.nl/
  http://www.locanto.nl/post/H/
  http://www.marktplaza.nl/

 8. #8

  Re: Site voor het verkopen van je projecten

  Hej,

  dit is ook nog een goed alternatief (en gratis )
  http://www.advertentieplanet.com

  zelf ben ik niet van hun hoor :P
  maar ik gebruik het zelf ook

  grtn!

 9. #9

  Re: Site voor het verkopen van je projecten

  Het nieuwe marktplein moet vanaf nu eigenlijk met een maand werken. We hebben een probleem met de provider gehad, afgelopen nacht. Dat is weer opgelost maar ik zou de boel graag verhuizen naar een eigen server in Europa en dan de site voorzien van een nieuw front, het forum ongemoeid laten en het marktplein operationeel maken. Nog een paar weken geduld. Intussen sta ik open voor alle suggesties.

  Voor de adverteerders, meestal forumleden, denk ik het voordeel te behalen dat we alleen maar hout gerelateerde advertenties hebben en als we met elkaar op al die hierboven genoemde site kenbaar maken waar de goede informatie te halen valt, dan genereren we ook traffic. En daar hebben we allemaal wat aan en is effectiever dan al die versnipperde advertenties verspreid over allerlei media.

  jaap

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top