Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 4 123 ... LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 36
 1. #1

  Woodworker van de maand!

  We hebben deze nominatie niet, maar als we hem zouden hebben ging hij, wat mij betreft, naar onze Rick.
  Tomeloze energie, heel veel werkstukken (vraag me wel eens af wat we allemaal met dat gereedschap doen :mrgreen: ) en dan ook nog voor een goed doel verkopen. Dat verhaal van het buurmeisje met het paneeltje en de Kika donatie is typerend Rick! Hij doet het en hij trekt het aan.
  Dan ook van mij, ik denk namens alle forumleden, een hartelijk dank voor het werk achter de schermen voor het forum.
  De nieuwe rubrieken die we hebben gekregen na de update, noodzaakte om de bestaande rubrieken te doorlopen en een deel over te zetten naar de nieuwe rubrieken.
  Dus Woodworker van de maand, onze hartelijke dank!!

  jaap

  Ps. hieronder op de foto staat hij, uitprinten en inlijsten!
  [album]58[/album]

 2. #2

  Re: Woodworker van de maand!

  Jaap, niet dat je perse zo'n rubriek zou moeten hebben, maar Rick zou daar zeker voor in aanmerking komen.
  Rick is niet alleen op het forum een fantastisch fijne kerel, ik heb dan ook niet voor niets een vriendschappelijke band met Rick.
  Ad

 3. #3
  Athanor
  Guest

  Re: Woodworker van de maand!

  Ja! Bravo voor Rick!!!

  Altijd aanwezig, stimulerend en met een vrolijke noot! Zeer waardevol forumlid!


  Fons

 4. #4

  Re: Woodworker van de maand!

  Woodworker van de maand, wat mij betreft van het JAAR. Als je zijn 1780 :lol: :lol: posten leest dan sta je er versteld van dat iemand zoveel creativiteit ten toon kan spreiden zonder dat het gaat vervelen. Altijd bezig met nieuwe ideeën, steekt daar waar nodig de helpen de hand toe en is altijd POSITIEF in zijn commentaar.Ook is het een zeer aangename gastheer die je het gevoel geeft hem al jaren te kennen. Wat mij betreft een waar parel op het forum.

  Rick proficiat.

  HG Hugo

 5. #5

  Re: Woodworker van de maand!

  Ben het volledig met bovenstaande reacties eens, hoezee voor Rick :-)

 6. #6

  Re: Woodworker van de maand!

  Om in de stijl van nu te blijven:

  +1 voor Rick

 7. #7

  Re: Woodworker van de maand!

  Ik denk dat Rick elke maand het wordt.

 8. #8

  Re: Woodworker van de maand!

  Ja Rick (gefeliciteerd met je positieve inbreng en watervallen van creativiteit) steekt er natuurlijk met kop en schouders bovenuit met 1800 reacties. Daarna wordt het echter stil. Misschien kunnen we in deze lege periode (hoe komen we die tijd door??? ) criteria met elkaar bedenken op grond waarvan het predikaat gegeven kan worden.
  Er zijn al een aantal opgesomd en er zijn natuurlijk meer:
  Hij/zij:
  * moet stofvrij zijn - mag geen houtworm hebben - mag niet meer werken - is FSC proof en van onbespoten gedrag - moet recht van draad zijn - moet gemakkelijk te bewerken en af te werken zijn - mag geen slaap vertonen - moet wratten direct afstaan aan houtdraaiers - moet alcohol en zuurbestendig zijn - mag niet schaars zijn en voor iedereen (om)koopbaar - heeft bij voorkeur reeds zwaluwstaarten of pen en gat - moet in contact met forummers hufterbestendig zijn - moet zich gewillig laten oplatten - O, iemand aan de deur............Rick zeker met de wisseltrofee............. :idea: :idea: :lol: :lol:
  Zo word ik het wel.........misschien..........denk ik..............niet. Of toch: kantinebaas! dat is het!.
  vr.gr. Jan Pranger.

 9. #9
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.723

  Re: Woodworker van de maand!

  De bijdragen van Rick vallen op door de vriendelijke toon en warme belangstelling in de medeforummers. Ook komt hij met verrassende werkstukken die ook nog eens vakkundig worden afgewerkt. Mijn belangstelling is meer praktisch gericht en veel van de artistieke waarde ontgaat me daardoor. Waarschijnlijk een deformatie door 35 jaar in de toegepaste techniek werkzaam te zijn geweest. Maar woodworker of the month verdiend hij zeker en niet alleen voor deze maand.

 10. #10
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Woodworker van de maand!

  Fijne forummers,

  Normaal ben ik altijd redelijk snel met reageren om een topic. Dit keer was het wat lastig aangezien het over mijn persoon ging. Alle reactie's zijn werkelijk hardverwarmend en doen mij enorm goed. Het forum is voor mij een fantastische aanvulling op mijn hobby. Internet maakt de wereld zo heerlijk klein. Hierdoor heb ik een heleboel mensen ontmoet die ik anders niet ontmoet zou hebben. De lijst is te lang om op te noemen. Ik heb het voornemen om zoveel mogelijk mensen in levende lijve te ontmoeten, het forum is natuurlijk mooi maar niets kan het menselijke contact vervangen.

  Mijn goede doelen aktie loopt hardstikke goed. Er stonden een aantal kratten met projecten op onze zolder. Ik heb nog maar 1 kratje over, hahaha. Ik blijf gewoon de dingen maken die ik graag zelf wil maken. Wanneer ik met tegenzijn bepaalde projecten zal gaan doen dan gaat dat ten koste van mijn plezier en dat is de bedoeling niet. Met grote regelmaat krijg ik aanvragen of ik allerlei dingen wil maken. Helaas doe ik dat niet en verwijs ik de mensen door naar iemand die dat wel wil/kan.

  Mocht iemand in de buurt van zwolle zijn dan is hij/zij van harte welkom om eens langs te komen. koffie staat altijd klaar en wanneer je rond etenstijd komt dan kan je gelijk een hapje mee eten

  Nogmaal bedankt voor alle reactie's en dan gaan we nu nadenken over een andere woodworker van de maand!!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top