Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  kunstmarkt in Lemmer 7/5

  Beste forummers.
  Morgen zaterdag 7 mei van 10.00 - 17.00 ur is er een markt voor beeldende kunst in het centrum van Lemmer bij de Hervormde Kerk. Ik sta daar met houtdraaiwerk. Daarnaast nog zo'n 20 kramen met schilderkunst, keramiek, tekeningen, zilverkunst. U treft er academisch opgeleide beroepskunstenaars en geschoolde amateurs.
  Naast deze markt is er nog een grote braderie. Prachtig mooi weer - het dreigt gezellig te worden in Lemmer.
  Tot morgen.
  vr.gr. Jan Pranger.

 2. #2

  Re: kunstmarkt in Lemmer 7/5

  Heel veel succes Jan!! Blijf het toch wel een soort van dapper vinden om met je eigen spullen op de markt te gaan staan, de confrontatie met de kritische consument. En wat ga je voor prijzen vragen, wat zouden ze er van vinden? Nu maakt jij hele mooie dingen en je staat niet voor de eerste keer met je spullen en public, maar toch. Een hele leuke dag gewenst!

  jaap

 3. #3

  Re: kunstmarkt in Lemmer 7/5

  Jaap bedankt voor je "bemoediging".
  Het is een prachtige zonovergoten dag geworden (25-26 graden) met veel publiek de gehele dag door, waarbij toch ruimte was om in gesprek te komen. We hadden ruim 20 kramen van 4 bij 1 meter, gevuld met schilderkunst, tekenen, aquarellen, keramiek, zilverwerk, hout en een professionele kennismaking met de leden van de schildersclub "Het Lemster Palet". Ja en er stond ook iemand met hout. Voor een economische dip waarin we zitten, werden er toch goede zaken gedaan en contacten gelegd voor opdrachten. Tip voor marktgangers: laat je sublieme werk zien en dek de kosten uit gemakkelijke merchandising. Bouw naamsbekendheid en vertrouwen op voor een volgende ontmoeting met het publiek. Luister en vertaal kritiek in wat mensen wel waarderen en doe daar je voordeel mee zonder je eigen werk en stijl tekort te doen. Verbeter niet maar geef de juiste info.
  Een zeer geslaagde dag vol beeldende kunst.
  vr.gr. Jan Pranger.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top