Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  onregelmatig gevormde werkstukken en de vacuumzak

  Ik zal niet snel de aandacht vragen voor een product, maar ik ben zelf nogal verguld met de betaalbare vacuumzak die nu ook in Nederland te koop is. Ik heb een vriend, Bart, een zeer vakbekwaam en gepassioneerde meubelrestaurator met een bedrijfje in Westervoort die al jarenlang met regelmaat opmerkte dat hij een leuk functioneel en betaalbaar vacuumsysteem zou willen aanschaffen. Zoals hij het omschreef kon ik het nooit vinden. maar tijdens de laatste weekend show attendeerde Allen Barret - hebben jullie de bestekkast gezien die Allen had gemaakt, weergaloos wat een mooi ontwerp en stuk vakmanschap is dat zeg - mij op de vacuumpers die hij had ontdekt en gebruikt. Hij was er zeer tevreden mee. De producent is http://www.roarockit.com in Amerika. Oorspronkelijk is het opgezet als een product voor het zelf maken van Skateboards maar het is inmiddels flink uitgebreid in meerdere maten. Alles te vinden op de Nederlandse snoepwinkel website voor houtbewerkers, maar dit is serieus gereedschap en geen speelgoed. Je kunt hier werkstukken mee produceren die op een andere wijze niet of slechts zeer lastig te verwezenlijken zijn.

 2. #2

  Re: onregelmatig gevormde werkstukken en de vacuumzak

  Dopeling, dat is interessant nieuws!! Ik heb op een veiling een paar maanden geleden al eens een paar kleine vacuumpompen gekocht, maar ben nog steeds op zoek naar geschikte zakken, aansluitingen, slangetjes etc. Ik ken inmiddels wel iemand die gewone plasticfolie gebruikt en dat met butyleenkit vastplakt op de randen. Maar dat kan niet bij alle vormen. Een interessante site is http://www.joewoodworker.com .

  jaap

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top