Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 9 van de 9
 1. #1

  Open Dag Hout 2018 even napraten

  Gisteravond in het bestuur Open Dag Hout 2018 besproken. We zijn echt blij hoe alles is verlopen, de voorbereiding, het regelen en de dag zelf. Geen onvertogen woord, allemaal blije gezichten en complimenten over de diversiteit etc en voor ons als bestuur ook de meest relaxte ODH tot nu toe. We raken wat ingespeeld natuurlijk, maar we hebben ook echt super ondersteuning van de beheerders van de Hanzehal en een aantal forummers die echt onmisbaar zijn op zo'n dag als vrijwilliger.

  Er is een puntje wat echt beter kan en dat reken ik mezelf toch wel aan. We hebben niet goed gecommuniceerd over het meenemen van een werkstuk, de gratis toegang en de leuke wedstrijd met prijzen die daaraan verbonden is. Daar zou ik graag met jullie over in discussie gaan, hoe we dat beter kunnen krijgen.
  Natuurlijk is ODH de gelegenheid om die gereedschapsleveranciers een keer bij elkaar te zien, hun mooie spullen, de aanbiedingen. De houthandelaren, ook een keer vlak bij elkaar en natuurlijk de prachtige werkstukken die er te zien zijn. Maar het is ook een forumdag, een dag dat we allemaal een keer een werkstuk live kunnen laten zien en er met elkaar over in praten. En je kunt er eeuwige roem en prachtige prijzen mee verdienen. Gaan wij zeker wat mee doen.

  Wel een succes, zij het op bescheiden schaal, waren de workshops op zaterdagmiddag. Dat gaan we komend jaar wat breder op zetten.

  Heb zelf wat foto's gemaakt en dan komen een aantal dingen weer terug, Jan Kulsdom die altijd met kinderen aan het tolletjes draaien is en dan een goocheltruukje doet met het meisje in de rolstoel en Ronny Eelen, die ik achter de draaibank vandaan moest halen voor de prijsuitreiking met een baard vol krullen. Het is een houtfestijn, maar toch ook echt een feest met mensen die dezelfde passie delen.

  Volgend jaar wordt het ons 5e keer, ons lustrum. Als thema denken we aan meubelmaken. Een datum hebben we ook al, het weekend van 2 en 3 november weer in de Hanzehal te Zutphen. Zet maar vast in de agenda, want we willen er de leukste en mooiste Open Dag Hout van maken .

  Op de website van Open Dag Hout heb ik wat meer foto's gezet.

  Iedereen super bedankt en tot volgend jaar!

  jaap

  IMG_1691.jpg

  IMG_1698.jpg

  IMG_1701.jpg

  PA210029.jpg

  PA210061.jpg

  PA210011.jpg

  PA210152.jpg

  PA210155.jpg

  PA210161.jpg
  Laatst gewijzigd door jaap; 08-11-18 om 10:06.

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Jan 2012
  Locatie
  Bij de Amsterdamse Waterleiding Duinen
  Berichten
  2.222
  Mooi Jaap, het staat weer genoteerd.
  Het wordt wel steeds later in het jaar.

 3. #3
  Senior Member
  Ingeschreven
  Jan 2012
  Locatie
  Alphen aan den Rijn
  Berichten
  510
  Het was zeker een leuke dag vol hout variatie , voor een ieder wat moois te zien .
  Jaap en alle anderen nog bedankt voor de gezellige dag , hoop er volgens jaar weer bij te zijn .

  Groeten Willem

 4. #4
  Zozo...ik sta er wel 3x op
  Met een hamer past alles...

 5. #5
  Zo, wij zullen zeker met de Vlaamse Gilde van houtdraaiers voor de 5de maal aanwezig zijn met ons vast team.
  We beginnen weer a

 6. #6
  ook ik doe graag weer mee. Ook met de zaterdagse workshop. Inschrijven daarvoor moet makkelijker worden, via de website?

 7. #7

  Wij hebben genoten van onze eerste deelname aan de Open Dag Hout !

  Paul Smeets van het TIMMERVELD wil graag zijn bijdrage op het einde van dit nieuwe jaar leveren,
  jammer dat de collega's van Vormgevers in Hout zo wispelturig met de data geweest zijn (dat zou beter als lenteactiviteit gebleven zijn)

 8. #8
  Ik heb mij laten vertellen dat Vormgevers in Hout met een ernstig gebrek aan vrijwilligers kampt...

 9. #9
  Jammer voor zulk een topevenement !

 

 

Labels voor dit Bericht

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top