Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: Flinke meetlat...

 1. #1

  Flinke meetlat...

  Dit is toch wel de grootste meetlat die ik ooit gebruikt heb! Ik ben bezig om in mijn garage een werkplaats in te richten, om geluidsoverlast te voorkomen helemaal los van de buitenmuur. Tja, en als je dan een stuk of 25 2x4's op dezelfde maat wilt krijgen zonder meetmissers moet je toch wát verzinnen ;-)

  Arthur  Attached files

 2. #2
  Senior Member
  Ingeschreven
  May 2009
  Locatie
  Zeeuws-Vlaanderen
  Berichten
  229

  Re: Flinke meetlat...

  @Arthur, hoe ga je contactgeluid tussen de liggers en de vloer (en plafond) tegen ?
  Leg je ze op rubber? Of heb je een andere oplossing?

 3. #3

  Re: Flinke meetlat...

  De binten die je ziet liggen inderdaad op rubber. Om precies te zijn: op hergebruikte Heugafelt-tegels. De liggers liggen los van de wand. Het plafond komt te rusten op kopregels die komen te liggen op de staanders die je ziet. Tussen de plafondbalkjes komt 8cm vlaswolisolatie.

  Ik hoef gelukkig niet zo heel veel rekening te houden met machinelawaai: het ergste wat ik gebruik is een schroefboormachine. Gehamer maakt bij mij nog de meeste herrie.

  Arthur

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top