Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  watervast gemalimineerd berkenplex kersen

  Ik ben op zoek naar watervast verlijmd berkenplex gemelamineerd met een standaard kersenprint en een mm of 10 ( of iets wat in de buurt komt )

  Het is voor een kastje in een camper mocht er iemand nog andere suggesties hebben zijn ze welkom als het maar een kersen print heeft.

 2. #2

  Re: watervast gemalimineerd berkenplex kersen

  Vraag het eens bij de AF (http://www.af.nl) zij hebben ook platen di met HPL worden gefineerd.

 3. #3

  Re: watervast gemalimineerd berkenplex kersen

  Waarom moet het eigenlijk watervast verlijmd zijn? Het komt toch IN de camper? Als je het goed rondom in de blanke lak zet kan gewoon multiplex heel wat hebben.

  Hier is nog een adres waar ze veel aanbod hebben en er staat ook nog eens een prijslijst op de site:
  http://www.baars-bloemhoff.nl/baars___bloemhoff/

 4. #4
  Athanor
  Guest

  Re: watervast gemalimineerd berkenplex kersen

  Volgens mij is het voor een Camper aan te bevelen vooral licht materiaal te gebruiken. Ik meen wel eens gehoodr/gelezen te hebben dat daar speciaal plaatmateriaal voor wordt gefabriceerd dat je beslist geen multiplex kunt noemen :?

  Fons

 5. #5

  Re: watervast gemalimineerd berkenplex kersen

  Dat is zogenaamd sandwich platen. Dat zijn platen met een kern van schuim. Of het is gewoon dun gelamineerd triplex dat op de juiste plaatsen is ondersteund met vuren balkjes. Dun triplex buigt ook lekker makkelijk waardoor je er mooie ronde vormen mee kan maken. Erg lastig te vinden maar wellicht weet een caravan boer wel waar die dingen te krijgen zijn.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top