Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  houten borje met stervorm gedraaid

  Het bordje heeft een diameter van 160 mm en 25 mm hoogte. de stervorm werd samengesteld uit iroko en oregon. De buitenste rand is eikenhout.
  Afwerking SHELLAWAX en geschuurd tot korrel 400. De onderkant is ook weggedraaid in een vorm. Als houtdraaier vind ik dat er nergens een uitholling mag aanwezig zijn van een klauwplaat.
  Via het tekenprogramma autocad werd de ster en bordvorm uitgetekend.
  Je kan in bijlage een PDF-bestand openen met de tekening onderaan de foto's . Indien je de tekening wilt afdrukken, ga naar bestand/afdrukken en plaats bij afdrukken ware grootte. Zo blijf je de ware grootte behouden bij het afdrukken. Doe je dat niet, dan kan een kleine afwijking geven tegenover de ware afmetingen.
  Veel plezier bij het draaien.
  Bijgevoegde Afbeeldingen Bijgevoegde Afbeeldingen
  Bijgevoegde Bestanden Bijgevoegde Bestanden

 2. #2
  Netje gelijmd en zuiver gedraaid. Is de dikte van de rand niet vrij groot ten opzichte van de hoogte van het bord? of komt dit door de foto de rand is dichterbij dus groter.

 3. #3
  Wim, ik denk dat de foto wat verbeelding heeft. De vorm is naar mijn mening correct. De vorm komt overeen met een bordje uit de kast om bijvoorbeeld een stukje taart te eten.

 4. #4
  Senior Member
  Ingeschreven
  Apr 2008
  Locatie
  Nederweert
  Berichten
  1.188
  Mooi bordje!

 5. #5
  leuk geworden, enne eet smakelijk
  GROETJES MOOTJE

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top